Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ στον Πόνο: Έχετε πιασμένο Αυχένα; Με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο θα ανακουφιστείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..

Έχετε δυσκαμψία στον αυχένα;
Ενα απλό, γρήγορο και υπερ-αποτελεσματικό τέχνασμα που θα σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί νομίζατε ότι το Tylenol ήταν η μόνη ελπίδα σας.
Τι προκαλεί τον πόνο στον αυχένα;
Η δυσκαμψία του αυχένα, σύμφωνα με τον χειροπρακτικό Δρ Andrew Bang, είναι συνήθως το αποτέλεσμα των αδύναμων μυών του λαιμού.

Σε καθημερινούς όρους, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ακατάλληλη θέση ύπνου / στάση του σώματος ή πάρα πολύ χρόνο στην οδήγηση / κοιτάζοντας μια οθόνη κλπ.
“Όταν οι μύες του λαιμού σας γίνονται αδύναμοι και προσπαθείτε να γυρίσετε το κεφάλι σας, οι αρθρώσεις δεν κινούνται πλέον ομαλά, επειδή είναι εκτός θέσης», λέει ο Δρ Bang. “Συχνά οι αρθρώσεις πιάνονται, είτε τραβώντας ένα μυ ή χτυπώντας ένα νεύρο ακανόνιστα, ή ίσως και τα δύο.
Στη συνέχεια, θα έχετε μόνιμο πόνο και το σώμα σας θα κάνει έναν προστατευτικό σπασμό. Θα σφίγγεται, με αποτέλεσμα να νιώθετε σαν να μην μπορείτε καν να κινηθείτε.»
Το μαγικό τέχνασμα των 10 δευτερολέπτων που θα διώξει τη δυσκαμψία του αυχένα σας
Ξαπλώστε πίσω και τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από τον ένα ώμο. Πάρτε το αντίθετο χέρι σας και περάστε το πάνω από το σώμα σας. Συνεχίστε να αναπνέετε αργά. Κρατήστε αυτή τη στάση για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αλλάξτε πλευρά.
Μπαμ. Έγινε. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τα τυφλά σημεία σας χωρίς να δακρύζετε.
Μπορείτε να δείτε αυτό το τέχνασμα στην πράξη στο ιαπωνικό βίντεο παρακάτω. Η αντίδρασή της θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας πείσει να δώσετε μια ευκαιρία στην άσκηση αυτή.
Μια κλινική στο Cleveland συνιστά επίσης αυτό το κόλπο για την ανακούφιση της δυσκαμψίας του αυχένα στη διάρκεια της ημέρας: 
 Γυρίστε τους ώμους σας προς τα πίσω 10 φορές.
Πιέστε τις ωμοπλάτες σας μαζί και απελευθερώστε. Επαναλάβετε το 10 φορές.
Γείρετε το κεφάλι σας προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το αυτί σας να αγγίζει τον ώμο σας. Επαναλάβετε 10 φορές για κάθε πλευρά. 
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 
http://olasimera.gr

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

 Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.