Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ξένοι χειρούργοι έρχονται να εκπαιδευτούν στην Ελλάδα!!!

Ιατρική γνώση και εμπειρία υψηλού επιπέδου «εξάγουν» Έλληνες γιατροί  ,με διακρίσεις στον τομέα τους , παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση που εδώ και έξι χρόνια ταλανίζει την χώρα μας. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από τις ελληνικές διακρίσεις και  το ενδιαφέρον   που δείχνουν ξένοι επιστήμονες να εκπαιδευτούν στην χώρα μας από τους καταξιωμένους  στον τομέα τους  Έλληνες συναδέλφους τους.
   Μια  τέτοια περίπτωση  είναι και ο διαπρεπής χειρουργός Δρ Διαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital, εξειδικευμένος στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.

Ο Δρ Θωμάς επιλέχτηκε να εκπαιδεύσει συναδέλφους του από την Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Τουρκία, την Βόρεια Αφρική και την Ασία (Αραβικές χώρες), στην  τεχνική «Angiodin-Procto»για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων με υπερήχους τελευταίας τεχνολογίας.
Η επιλογή του Έλληνα επιστήμονα έγινε από τον δημιουργό της τεχνικής «Angiodin-Procto»  Γάλλο MICHELWAMBACH, ο οποίος εκτίμησε τα επιτυχή αποτελέσματα εκατοντάδων χειρουργικών επεμβάσεων του Δρ Διαμαντή Θωμά .
 Η πρώτη εκπαιδευτική σειρά θα λάβει χώρα στα μέσα Νοεμβρίου στο νοσοκομείοMetropolitanκαι θα συμμετάσχουν χειρουργοί από πέντε χειρουργοί από το  Qatar .
                 
           ΜΕΘΟΔΟΣ ANGIODIN   PROCTO
Η μέθοδος  «Angiodin-Procto» , υπερέχει όλων των άλλων μεθόδων στην αφαίρεση των αιμορροΐδων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τόσο των χειρουργών όσο και των ασθενών, μετά από χιλιάδες επεμβάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.
« Το νέο σύστημα διαθέτει ένα υπερευαίσθητο ανιχνευτή Doppler τρίτης γενιάς , ο οποίος βοηθά τον χειρουργό να εντοπίσει τους κλάδους της άνω αιμορροϊδικής  αρτηρίας και να  τους απολινώσει, αποκαθιστώντας την αρτηριακή υπεραιμία που αποτελεί την κύρια αιτία της αιμορραγίας και της διόγκωσης του αιμορροϊδικού πλέγματος.
Η μεγάλη εξέλιξη είναι  το γεγονός ότι γίνεται ακριβής εντοπισμός της αρτηρίας ,δηλαδή το ακριβές βάθος που θα την βρούμε καθώς και το μέγεθος του αγγείου , έτσι ώστε να τoαπολινώσουμε με ασφάλεια.
Επίσης το πρωκτοσκόπιο δεν έχει κωνικό σχήμα ,όπως όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Το σχήμα του είναι κυλινδρικό και έτσι μας δίνει την δυνατότητα περισσότερων κινήσεων για να κάνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια την αιμορροιδοπηξία δηλαδή την ανάταξη των αιμορροΐδων στην σωστή ανατομική θέση» εξηγεί ο Δρ Θωμάς.
Η αφαίρεση των αιμορροΐδων με το νέο σύστημα υπερήχων γίνεται ανώδυνα και  επιτρέπει την ταχεία επάνοδο  του ασθενή στις συνήθεις δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, οι οποίες σχετίζονται με μεγάλο διάστημα ακινητοποίησης και πόνου.
Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται πάνω από την οδοντωτή γραμμή του πρωκτού, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νεύρα στη περιοχή άρα δεν υπάρχει και πόνος. Η διάρκεια του χειρουργείου είναι περίπου 30 με 60 λεπτά και απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο μιας ημέρας.
Σύμφωνα με στοιχεία κλινικών μελετών όσοι ασθενείς ,μέχρι σήμερα, έχουν αφαιρέσει τις αιμορροΐδες τους με    το νέο επαναστατικό-πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων  Angiodin-Proctoείχαν:
  • Ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο
  • Μικρότερο ποσοστό επιπλοκών
  • Γρήγορη ένταξη σε μια-δύο ημέρες.
Με τους προϋπάρχοντες, παραδοσιακούς τρόπους αντιμετώπισης των αιμορροΐδων, ο μετεγχειρητικός πόνος είναι έντονος, με μεγάλη διάρκεια, πάνω από μία εβδομάδα και απαιτείται χρήση ισχυρών παυσίπονων.
Η δε επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες καθυστερεί περίπου δύο εβδομάδες και το ποσοστό των επιπλοκών είναι αυξημένο, όπως αιμορραγία, μολύνσεις, κακώσεις του σφιγκτήρα, ρήξη του ορθού κ.ά., σε αντίθεση με την τεχνική «Angiodin-Procto», η οποία στα χέρια ενός έμπειρου και  εξειδικευμένου χειρουργού προσφέρει άριστα και μόνιμα θεραπευτικά αποτελέσματα.
 www.dthomas.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.