Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Μουσική βραδιά στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, από τις συμπατριώτισσες Ιωάννα Καραμολέγκου & Κατερίνα Ρούσσου στις 3.9.2016

Για μια ακόμη φορά, θα έχουμε την τιμή και την χαρά να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας συμπατριώτισσες: την υψίφωνο Ιωάννα Καραμολέγκου, αλλά και την μεσόφωνο Κατερίνα Ρούσσου, σε μια συναυλία λυρικού τραγουδιού, που θα λάβει χώρα στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο που βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και στις 8:30 το βράδυ.  
Στο  πιάνο θα είναι ο Μανώλης Παπασηφάκης.

Στη μουσική βραδιά του προγράμματος θα ακουστούν άριες και ντουέτα από όπερα και ελληνική οπερέτα, καθώς επίσης και ελληνικά τραγούδια.
 Η παρουσία σας θα είναι τιμή για τις αγαπημένες μας συμπατριώτισσες! 
Είσοδος Ελεύθερη!!!


 Κλικ εδώ. Ιωάννα Καραμολέγκου απόκτηση Διπλώματος μετά από μουσική συναυλία επισήμων εξετάσεων (διπλώματος) και από το Konservatorium Wien Privatuniversität της Αυστρίας!


  


Κλικ εδώ. Απίθανη ήταν η μουσική βραδιά στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, από την Σοπράνο και συμπατριώτισσα μας Ιωάννα Καραμολέγκου 30.7.2013
 


 
Κλικ εδώ! Ιωάννα Καραμολέγκου, η φωνή που μας ταξιδεύει!

 


 

 
Κλικ εδώ. Ιωάννα Καραμολέγκου! Ένα ταξίδι μουσικό, με υψίφωνους ρυθμούς 1 Ιουνίου 2012
 

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.