Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

O μεγαλύτερος φορτωτής του κόσμου ζυγίζει 258 τόνους!

Ο «LeΤourneau L-2350» είναι ο μεγαλύτερος φορτωτής στον κόσμο, ενώ κατέχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Η αμερικανική εταιρεία έχει εξοπλίσει τη γιγαντιαία μπουλντόζα με ένα εξίσου τεράστιο κινητήρα. Διαθέτει έναν 65-λιτρο 16-κύλινδρο κινητήρα της Cue Detroit Diesel, ο οποίος αποδίδει 2.300 ίππους!
Το βάρος του φτάνει τους 258 τόνους και έχει
σχεδιαστεί για να φορτώνει φορτηγά με χωρητικότητα έως και 400 τόνους, όπως αυτά που βρίσκονται στα λατομεία.
Όπως αναφέρει το autoblog, το λειτουργικό ωφέλιμο φορτίο του είναι 72,5 τόνοι, και είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει.
Ο κάδος μπροστά χωράει 40,52 κυβικά μέτρα και είναι πραγματικά τεράστιος.
Η δεξαμενή καυσίμου έχει χωρητικότητα 3.974 λίτρα, καθώς η δεξαμενή για το λιπαντικό του υδραυλικού κυκλώματος είναι 1.230 λίτρα, ενώ τα ελαστικά έχουν διάμετρο 4 μέτρα και πλάτος 1,78 μέτρα.
Το κόστος του είναι μόλις 1.500.000 δολάρια.
Δείτε το βίντεο
http://www.tilestwra.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.