Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Πώς να καθαρίσετε τις πέτρες από τα δόντια σας

Ακολουθήστε τη σωστή τεχνική βουρτσίσματος με μία οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο και την εξάλειψη της πέτρας. Τα δόντια σας θα πρέπει να βουρτσίζονται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, αλλά συνιστάται να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα και πριν τον ύπνο. Νήμα χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνική καθημερινά.
  Η χρήση οδοντικού νήματος απομακρύνει τροφές και ποτά, καθώς και πλάκας και πέτρας από τα δόντια και τη γραμμή των ούλων.  
Χρησιμοποιούν στοματικό διάλυμα πλάκας και πέτρας ελέγχου για να σκοτώσει τα βακτήρια, αυτό αποτρέπει επίσης τη συσσώρευση της πλάκας και πέτρας. 
Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Βουρτσίστε τα δόντια σας μία φορά την εβδομάδα με μαγειρική σόδα. Η σόδα ψησίματος είναι μια φυσική θεραπεία σπίτι για να απομακρύνετε την πλάκα και την πρόληψη της πέτρας. Αυτή η μέθοδος μειώνει επίσης τους λεκέδες στα δόντια.
Στόμα σας ξεπλένεται με ένα μίγμα ύδατος και υπεροξειδίου του υδρογόνου τακτικά 3 τοις εκατό. 
Το μείγμα θα πρέπει να είναι το μισό νερό και μισό υπεροξείδιο. 
Αυτή η μέθοδος εξαλείφει τα βακτήρια, μειώνει πλάκας και πέτρας, και λειτουργεί ως φυσικά δόντια λευκαντικού.
Επισκεφτείτε τον οδοντίατρο τακτικά. Θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας δύο φορές το χρόνο για ένα τσεκ-απ και τα δόντια καθαρισμού. 
Αυτό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση υγιών δοντιών και των ούλων.
Χρειάζεται
Οδοντόβουρτσα
Οδοντόκρεμα για τον έλεγχο της πλάκας και πέτρας
Χνούδι
Ταρτάρ στοματικό διάλυμα ελέγχου και Πλάκα
Μαγειρική σόδα
3 τοις εκατό υπεροξείδιο του υδρογόνου

Συμβουλή
Βουρτσίστε τα δόντια σας για τουλάχιστον δύο λεπτά κάθε φορά και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα πίσω δόντια, επειδή είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί και καθαρό. 
 http://gr.healthmedblog.com

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.