Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Πώς θα θεραπεύσετε τους κιρσούς στα πόδια με μόλις ένα συστατικό

Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ουσίες που περιέχουν τα κάστανα, μπορούν με τη σωστή προεργασία να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες που εμφανίζονται κυρίως στα πόδια σας, με το πέρασμα των χρόνων, όταν και οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν φλεβίτιδα.
Πάρτε μερικά κάστανα, μαζί με ανθούς από καστανιά, αλλά και κομμάτια από μαλακά, “νεαρά” κλαδιά του
δέντρου. Τα κλαδάκια περιέχουν εσκουλίνη (esculin), οι ανθοί περιέχουν κερσετίνη (quercetin) και τανίνη, και οι καρποί περιέχουν άμυλα, πρωτεΐνες, εσκουλίνη, στερόλες, βιταμίνες Ρ, Β1, C και Κ, καθώς και μέταλλα. Η σαπωνίνη που περιέχεται στον φλοιό των κλαδιών και των καρπών, χρησιμοποιείται για ασθένειες του δέρματος, έχει την ιδιότητα να αραιώνει το αίμα και το καθιστά λιγότερο κολλώδες.
 
Σπιτικό κονιάκ για εξωτερική θεραπεία των κιρσών
Πάρτε 20 κάστανα και θρυμματίστε τα. Βάλτε τα σε μία κανάτα που να κλείνει αεροστεγώς και περιχύστε τα με τουλάχιστον 1 λίτρο από ένα ισχυρό κονιάκ. 
Κρατήστε το μείγμα στο κλειστό δοχείο για ακριβώς 40 ημέρες. Θα πρέπει να το ανακατεύετε συχνά με μια ξύλινη κουτάλα. 
Μετά από 40 ημέρες, περάστε το από ένα σουρωτήρι και διατηρήστε το νέο διάλυμα κλειστό σε ένα νέο, καθαρό δοχείο. 
Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά τη φιάλη. Με ένα βαμβάκι, βουτήξτε στο υγρό και εφαρμόστε το στην επιφάνεια των κιρσών, αλλά μην το τρίβετε επάνω τους! 
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το υγρό θα εμποτιστεί γρήγορα στο δέρμα. Κάντε αυτήν τη θεραπεία πολλές φορές την ημέρα. 
Αυτό το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη φλεγμονή στα πόδια καθώς και επίσης και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.