Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Διάφοροι τρόποι για να χαλαρώσουμε ουσιαστικά μετά από μια κουραστική ημέρα

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, οι περισσότεροι ζητούν να χαλαρώσουν στον καναπέ του σπιτιού τους ή να δουν τηλεόραση, ωστόσο αυτό είναι μια συνήθεια που τους αποτρέπει από το να χαλαρώσουν ουσιαστικά πριν κοιμηθούν.
Παρακάτω παρατίθενται οι 5 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από την κούραση και το άγχος της ημέρας!
1.Καθίστε σωστά: Αν όλοι μέρα ήσασταν όρθιες ή έχετε πρησμένα και κουρασμένα πόδια, τότε καλό είναι να ξαπλώσετε
στο πάτωμα στηρίζοντας τα πόδια σας ψηλά στον τοίχο. Έτσι θα βοηθήσετε στην σωστή κυκλοφορία του αίματος προς τα πόδια σας.
2.Τσάι: Μια ζεστή κούπα με τσάι ή ένα χαλαρωτικό ρόφημα, όπως χαμομήλι, μπορεί να σας χαλαρώσει αλλά και να σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ηρεμήσετε από το άγχος και τις υποχρεώσεις της ημέρας.
4. Διατροφή: Αποφύγετε τον καφέ ή τα αλμυρά σνακ πριν το δείπνο. Προτιμήστε ένα φυσικό χυμό με λαχανικά και φρούτα, όπως καρότα, λάχανο, μήλα και τζίνζτερ.
5.Ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο σας: Ένα δείπνο με φίλους ή την οικογένειά σας κι ένα ποτήρι κρασί όχι μόνο θα σας χαλαρώσει αλλά θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.