Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Πανάδες- Τρόποι προστασίας για το καλοκαίρι

Οι πανάδες δηλαδή το μέλασμα είναι μία
κατάσταση η οποία δυστυχώς χειροτερεύει με την έκθεση στον ήλιο.
Επειδή το δέρμα σας είναι σκουρόχρωμο το πρόβλημα γίνεται εντονότερο με την πρώτη έκθεση στον ήλιο. Δυστυχώς για εσάς έπρεπε να είχε προηγηθεί μία θεραπεία λεύκανσης κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου και του Χειμώνα για να είστε προετοιμασμένοι για την έκθεση σας στον ήλιο.
Για τους επόμενους μήνες αυτό που μπορείτε να κάνετε εκτός από τη χρήση του αντιηλιακού είναι ειδικές θεραπείες λεύκανσης και δερμοκαλλυντικά για καταστολή της παραγωγής της μελανίνης. Οι θεραπείες αυτές είναι συμβατές με την έκθεση στην ηπεριώδη ακτινοβολία ελαφρύτερες από αυτές που χρησιμοποιούμε τον χειμώνα και κρατούνε διαρκώς τα μελανινοκύτταρα σε υπολειτουργία έτσι ώστε στο τέλος του καλοκαιριού να σας βρεί το Φθινόπωρο με μια σχετικά περιορισμένη έκθεση μελάσματος .
Όσον αφορά το αντιηλιακό σας η χρήση του είναι απαραίτητη καθ’όλη τη διάρκεια της ηλιοφάνειας αλλά δεν σας καλύπτει πλήρως από τη βλαβερή δράση του ήλιου.Τα αντιηλιακά έχουνε πολύ μεγαλύτερο δείκτη προστασίας στην UVB ακτινοβολία ενώ μικρότερο δείκτη προστασίας στη UVA ,η οποία δυστυχώς είναι υπεύθυνη για τις πανάδες και την φωτογήρανση.
Θα έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας ότι η πρόληψη και η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το μέλασμα έιναι ένα δύσκολο κεφάλαιο παρ’όλα ένας ειδικός Δερματολόγος σίγουρα βρίσκει τρόπους να το αντιμετωπίσει.
Πηγή

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.