Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Θήρας

Από 8 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις στους Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθμούς της Σαντορίνης 
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τη φιλοξενία νηπίων, στους δύο Παιδικούς Σταθμούς, Επισκοπής – Γωνιάς και Οίας, για την σχολική περίοδο 2015-2016 θα γίνουν από 8 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου 2015.
Η αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

 Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο.
Για πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο του Οργανισμού, τηλ. 2286033829 και 2286031075, Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-14:30.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.