Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Μάθετε πώς να σφυρίζετε με τα δάχτυλα

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Είναι κάτι για το οποίο δεν είστε περήφανος.
Δεν ξέρετε να σφυρίζετε με τη χρήση των δαχτύλων, κάτι που θα επιθυμούσατε και θα εκτιμούσατε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, για παράδειγμα.
Πόσες φορές θα θέλατε να ξέρετε να σφυρίζετε δυνατά όπως μπορούν τόσοι άλλοι.
Κάτι πήγαινε πάντα στραβά και η απογοήτευση χαράζονταν στο πρόσωπό σας, με μία έκφραση παράξενη και αστεία…

Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ εγώ δεν μπορώ!!!
Το συγκεκριμένο θέμα, ευτυχώς για εσάς, απασχόλησε το ειδησεογραφικό πόρταλ Business Insider που επιμελήθηκε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει βήμα βήμα τον τρόπο για να μάθετε και εσείς να σφυρίζετε με... στυλ και δύναμη.
Τώρα όλα είναι εύκολα…
 http://kolpa-tips.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μαςΑρμενιστήςΕμείς και η Κοινωνία μαςΓιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.