Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Βαθμό στην Κόρινθο ο Πανθηραϊκός 1-1 (28.10.2018)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Κόρινθος και Πανθηραϊκός με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Η ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες φτάνοντας τους 2 βαθμούς παραμένοντας στην τελευταία θέση.
Από την άλλη, το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου φανέρωσε την αδυναμία του να αποσπάσει νικηφόρο
αποτέλεσμα εκτός έδρας, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες όπως τον Άγιο Ιερόθεο και το Αιγάλεω. 
Πλέον ο Πανθηραϊκός, έφτασε τους 4 βαθμούς συγκατοικώντας 7η θέση μαζί με τον Χαραυγιακό και τον ΑΟ Χαλκίδας.
Αιφνιδίασε η Κόρινθος
Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα της Σαντορίνης αφού στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα στο 11', κατάφεραν σε μια φάση που δεν προμήνυε κινδύνους να προηγηθούν. Συγκεκριμένα ο Ιορδανίδης με σέντρα από δεξιά βρήκε τον Μαναριώτη ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.
Το τέρμα αυτό δεν αφύπνισε τους παίκτες του Ανδρέα Σκέντζου που δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο α' μέρος παρότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουν, έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος υπέρ τους. 
Στην επανάληψη, ο Ανδρέας Σκέντζος τόνωσε την επιθετική του γραμμή, ρίχνοντας στο ματς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιώργο Βλάχο.
Όσο περνούσε η ώρα  οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο, και η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 64'.
Συγκεκριμένα, ο Μάνιας με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, βάζοντας και πάλι στο... κόλπο της νίκης την ομάδα του. 
Στη συνέχεια, δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο στο ματς, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους σε ένα ματς χωρίς πλούσιο θέαμα από άποψης φάσεων.
ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ
11' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣε μια ανύποπτη φάση, η Κόρινθος απομάκρυνε τη μπάλα, ο Ιορδανίδης βγήκε από πλάγια και γύρισε στον Μαναριώτη ο οποίος μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το 1-0.
22' Σουτ του Ιορδανίδη ο Διαμαντής διώχνει δύσκολα
24' Σέντρα Κόντι δύσκολα ο Λουτριώτης σε κόρνερ.
24' Κεφαλιά Ντούμου στον Κονσταντίνοφ, νέα κεφαλιά από τον Βούλγαρο η μπάλα λίγο άουτ.
28' Σουτ του Κόντι η μπάλα άουτ.
31' Ο Σιδέρης προσπαθεί με φάουλ να αιφνιδιάσει τον Διαμαντή, όμως ο Αθηναίος πορτιέρο μπλοκάρει τη μπάλα.
38' Σουτ του Κόντι μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.
41' Φάουλ του Μάνιας έξω από την περιοχή για τον Πανθηραϊκό, όμως ο Λουτριώτης μπλοκάρει ψύχραιμα.
51' Ο Κονσταντίνοφ έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Βλάχο όμως ο ικανός επιθετικός αστόχησε αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Λουτριώτη.
64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ. Ο Αλεξάντρο Μάνιας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ αφήνει στήλη άλατος τον Λουτριώτη ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους. 
69' Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό. Ο Κονσταντίνοφ στρώνει στον Παληγεώργο που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. 
87' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ Κόρινθο. Με δέκα παίκτες συνεχίζει η ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σιδέρης αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Κάλλη και Κυριακόπουλο.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος) Λουτριώτης, Παπανικολάου, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Παϊκόπουλος (86' Ροσσιαν), Βελεντζας, Γάλας (90+7 Καρβέλης), Μαναριώτης, Τορεζάνι, Σιδερης, Ιορδανίδης (90+4 Φούρναρης).
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντης, Μπιρμπιλι, Τσιγκρος, Λουκας (90+1 Πολυκρέτης), Αγοραστός , Ντούμος, Κονσταντινοφ, Μάνιας,Παληγεώργος, Γαιδαρτζης, Κόντι (46' Βλάχος).
Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportal
 https://www.sportcyclades.gr
https://www.sportcyclades.gr

Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.