Τα ροδάκινα είναι καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης Α και καλίου, συντελώντας στην ισορροπία των υγρών του σώματος κατά τους καλοκαιρινούς ζεστούς μήνες. Τα ροδάκινα είναι επίσης καλή πηγή βιταμίνης C, η οποία βοηθά όχι μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα
αλλά αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων και μαύρων κύκλων.
Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τα ροδάκινα είναι να επιλέξετε τα πιο ζουμερά και να τα φάτε με γιαούρτι ή παγωτό ή σκέτα με λίγη κανέλλα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μαρμελάδα ή ακόμη και φρέσκο χυμό για το πρωινό σας.
2. ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ
Τα νεκταρίνια μπορεί να τα απολαύσετε σκέτα ή να φτιάξετε μια υπέροχη φρουτοσαλάτα.Τα νεκταρίνια μπορεί να τα απολαύσετε σκέτα ή να φτιάξετε μια υπέροχη φρουτοσαλάτα.
3. ΝΤΟΜΑΤΕΣ
Διαλέξτε φρέσκιες ντομάτες αντί για κονσερβοποιημένες και φτιάξτε σαλάτες, υπέροχες σάλτσες για κρέατα και ζυμαρικά ή ακόμη και μαρμελάδα.
4. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
Βραστό ή ψητό, ολόκληρο ή τεμαχισμένο το καλαμπόκι μπορεί να αναβαθμίσει την σαλάτα σας ή να συνοδεύσει υπέροχα τα ψητά σας.
5. ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Απολαύστε παγωμένο καρπούζι σκέτο ή σε φρουτοσαλάτα, με λίγη φέτα ή μέντα.
WWW.IN.GR
http://epoptes.wordpress.com