Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Πετρόμυλος Οικιακός

stone_mill_homeΠετρόμυλος ολικής άλεσης.
 Με πέτρες, δυναμικότητας περίπου 200 gr/min, κατάλληλος για οικιακή χρήση. Δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης μεταξύ των επιφανειών των δύο πετρών έτσι ώστε να επιτυγχάνεται διαφορετική κοκομετρία. Πλαίσιο κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς και επιστρωμένο με φυσικό βερνίκι με βάση το λινάρι. Τροφοδοσία μέσω της χοάνης από την κορυφή του μύλου, η οποία περιστρέφεται για να ρυθμιστεί η απόσταση μεταξύ των πετρών. Χωρητικότητα χοάνης: 1400gr. Λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 600 Watt, παροχή ρεύματος 220V. Διαστάσεις: 165x165x365mm και βάρος 9 kg.

Μπουράτο οικιακής χρήσης

Το αλεσμένο προϊόν εισέρχεται από την κορυφή και με τη βοήθεια μιας περιστρεφόμενης βούρτσας περνάει πάνω από τρία κόσκινα διαφορετικής διαμέτρου. Το προϊόν διαχωρίζεται σε τρία είδη κοκομετρίας και συλλέγεται σε ειδικές συρταρωτές θήκες. Τέλος, το πίτυρο βγαίνει από μια έξοδο στο τέλος του μηχανήματος. Κατασκευή από ξύλο, διαστάσεων 700x470x300mm. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθούν τα κόσκινα ή η βούρτσα, ανοίγοντας το ειδικό καπάκι που διαθέτει το μπουράτο.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.