Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Μύλος άλεσης σιτηρών - Αλευρόμυλος, Μπαχαρικών κ.α

Η σειρά MKB αποτελείται από επιτραπέζιους και
επιδαπέδιους μύλους αλέσεως σιταριού, μπαχαρικών και φάβας Σαντορίνης (Λαθούρι), σε διάφορα μεγέθη, από πολύ μικρούς ημιεπαγγελματικούς μύλους έως μεγάλους βιομηχανικούς.

Οι μύλοι μπορούν να αλέσουν την πλειονότητα των μπαχαρικών, καθώς και σιτάρι, καλαμπόκι και λαθούρι σε διάφορες διαβαθμίσεις από πολύ λεπτό έως χοντρό άλεσμα. Βασική προϋπόθεση για την σωστή άλεση είναι το προϊόν να είναι απόλυτα ξηρό χωρίς υγρασία.
Δυνατότητα κατασκευής διαχωριστή που ξεχωρίζει το κυρίως προϊόν από τον φλοιό του.
Ο μύλος ΜΚΒ χρησιμοποιεί μυλόπετρα για την άλεση, η οποία διαμορφώνεται και χαράσσεται ανάλογα με τον τύπο του μπαχαρικού που επιθυμούμε να αλέσουμε.
Η παραγωγική δυνατότητα της σειράς ΜΚΒ ποικίλει ανάλογα με τη διάμετρο της μυλόπετρας.

Όλα τα μηχανήματα είναι  κατασκευής
zara.gr και είναι 100% Ελληνικά

TEXNIKA XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
TYΠΟΣ MKB
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
απο 5 kg / hr έως 60 kg / hr
ΙΣΧΥΣ απο 2 hp έως 10 hp
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑΣ
 16 cm έως 40 cm
 http://www.zara.gr
 


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.