Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ηλιακός Αποξηραντής Τροφίμων

Η ιδεα τις αποξήρανσης ειναι πολύ παλια. Ο ηλιος μας βοηθαει να διωξουμε ολα τα υγρα απο τα τρόφιμα που θελουμε να συντηρήσουμε να κρατησουμε μονο την σαρκα τους αποθηκευμενη να την χρησιμοποιήσουμε οποτε μας αρεσει.
Υπαρχουν πολλοί τροποι αποξήρανσης. Εγω εψαχνα τροπο να αποξηράνω τα τροφημα μου χωρις την χρηση ηλεκτρικου ρευματος και ετσι κατέληξα στον ηλιακο αποξυραντη. Βρηκα ενα σωρο κατασκευες που ομως χρειάζονταν χρηματα οχι πολλα αλλα τοσα που καποιος μπορει να μην τα εχει
σε μερες που και τα 10 ευρω ειναι λεφτά επρεπε να βρω την πιο φθηνή λυση για να κανω την δουλια μου.
ετσι κατεληξα στο πιο φθηνό υλικό... το φελιζολ.
Εκοψα τις 4 πλευρες του κουτιου που χρειαζομουν στα μετρα που ηθελα και τα σύνδεσα μετα εκανα το κοψιμο για το σκεπασμα κυρτο και εβαλα και πατο.
το βαθος του ειναι 30 εκατοστα μεχρι την σχαρα που βλεπετε και ντυμένο με μαυρο πλαστικό για να τραβάει τον ηλιο
Το σκεπασμα ειναι ενα κομμάτι τζαμι που ειχα αλλα μπορείτε να βαλετε η πλεξιγκλάς η και ναιλον θερμοκηπίου
Η θερμοκρασια που αναπτύσσει το δικο μου ειναι πανω απο 40 βαθμους το μεσημέρι και η δουλειά του ειναι πολυ καλη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.