Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αφαγία....!!!

Ας μιλήσουμε λίγο για την αφαγία (είτε με νερό είτε όχι). 
Αφαγία είναι η ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ για μόνιμη θεραπεία ΌΛΩΝ των παθήσεων. 
Χωρίς αφαγία ΔΕΝ γίνεται σχεδόν τίποτα.
Η ενέργεια που παράγεται από τα κύτταρα είναι δεδομένη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. (εδώ καθοριστικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία, π.χ. αν έχεις χάσει το παιδί σου η ενέργεια στο πάτο είναι ή αν θεωρείς ότι θα πεθάνεις αν δεν φας λίγες μέρες, το ίδιο θα σέρνεσαι κ.ο.).
Αυτή χρησιμοποιείται για
 την καθημερινή αποτοξίνωση του οργανισμού,
 πέψη και
 την αυτοθεραπεία

Το μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας που παράγεται από τα κύτταρα πάει στην διαδικασία της πέψης. 

Μέσα από την πέψη ο οργανισμός χρησιμοποιεί την τροφή για να παράγει νέα κύτταρα αντικαθιστώντας τα παλιά. Είναι μια διεργασία επίπονη και ενεργοβόρα και χρονοβόρα (τα μαγειρεμένα φαγητά φυσικά απαιτούν περισσότερη ενέργεια να αφομοιωθούν). 
Δουλεύουν σειρά οργάνων για αυτό τον σκοπό όπως αδένες, στομάχι, πάγκρεας, συκώτι, έντερα κτλπ. Έτσι μένει ένα μικρό ποσοστό της διαθέσιμης ενέργειας για την αποτοξίνωση και την αυτοίαση (είναι ο ίδιος μηχανισμός που κλίνει μία ανοιχτή πληγή).
Δεδομένου ότι σχεδόν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι (εκτός ορισμένων δύσκολων περιπτώσεων) έχουν αποθέματα ουσιών (βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες κ.α.) για 50 μέρες τουλάχιστον, ΟΤΑΝ σταματάς να σιτίζεσαι, όλη η ενέργεια της πέψης χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση και την αυτοίαση.

Το ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο πιάνει σκούπα και ξεκινά το ξεκαθάρισμα.

Είναι σαν να έχει παγωνιά έξω και είμαστε στο σπίτι μέσα. Μη έχοντας άλλη καύσιμη ύλη να κάψουμε για να ζεσταθούμε, κάνουμε διαχωρισμό ποια πράγματα χρειαζόμαστε και ποια όχι. Αυτά που δεν χρειαζόμαστε, είναι ελαττωματικά, σπασμένα, σκουπίδια κ.α. τα καίμε για να ζεσταθούμε αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Έτσι και το αυτόνομο νευρικό σύστημα τσεκάρει όλα τα κύτταρα, ένα προς ένα. Τα φθαρμένα, κατεστραμμένα, προβληματικά, με ιούς και βακτήρια, τοξινομημένα πάνε για καύση ώστε να διατηρηθεί η ζωή. 

Το συκώτι σε αυτή τη φάση της κάθαρσης δουλεύει υπερωρίες γιατί μετατρέπει το αποθηκευμένο λίπος σε ενέργεια και αποτοξινώνει το σώμα με γρήγορους ρυθμούς. Η φύση δουλεύει ρολόι. Τελικά:
Οι κύστες ξεφουσκώνουν, τα οιδήματα περνάνε, οι πληγές κλείνουν τάχιστα, αλλεργίες εκζέματα ούτε για πλάκα (αφού ο λόγος ύπαρξής τους είναι να αποτοξινώνουν το σώμα βίαια), όγκοι ξεφουσκώνουν και σε πολλές φορές (αν φτάσουν τα αποθέματα) εξαφανίζονται.
Η ΦΥΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Δουλεύει διεξοδικά για τη διατήρηση της ζωής μέχρι εσχάτων.
Επομένως προπονηθείτε με σύνεση υπομονή και επιμονή σε αυτή τη υπέροχη πρακτική που μπορεί κάποια στιγμή να σας σώσει τη ζωή. 

Προσοχή όμως γιατί είναι όπως το ξυράφι
Αν το χρησιμοποιήσετε με σύνεση θα κάνει την δουλειά, αν το παρακάνετε θα κοπείτε.
Αν περιμένετε να μάθετε κολύμπι όταν βουλιάξει το καράβι το ποιο πιθανό είναι να καταλήξετε στο πάτο. 

Η στέρηση (που είναι αδιανόητη για ένα δυτικού τύπου άνθρωπο) είναι προϋπόθεση για θεραπεία χωρίς αυτήν δεν γίνεται τίποτα.
 
 Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.