Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Θύελλα Καμαριού - Άγιοι Ανάργυροι 1-0. (21.10.2018)

Με νίκη 1-0 κόντρα στους Αγιους Αναργύρους που αφιερώθηκε στον μεγάλο απόντα Μάρκο Φύτρο, η Θύελλα Καμαρίου συνεχίζει έχοντας το απόλυτο 3 στα 3, που την κατατάσσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση στο παιχνίδι, οι ''Καμαριανοί'' ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου κατάφεραν να προηγηθούν στο 24΄με γκολ του Ρέτζου που ήρθε μετά από κόρνερ του Ερρίκου και κεφαλιά από το ύψος την μικρής περιοχής.
Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, είχε ακόμη 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι
απείλησαν με τον Σκούμα στο 30΄, ο οποίος είδε τον Τσουκαλά να του λέει «όχι» σε σουτ που επιχείρησε.
Στην επανάληψη, η Άγιοι Ανάργυροι, πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, με το 1-0 να κρίνεται δίκαιο.
Η Θύελλα Καμαρίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 82΄ο Σιμιτσής αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή Λεμπέση και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Οι συμπαίχτες του Μάρκου Φύτρου δεν τον ξέχασαν και κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας ένα πανό που έγραφε: «ΦΥΤΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ», δίνοντας κουράγιο στον ίδιο που περνά την περιπέτεια του με τον τραυματισμό και το χειρουργείο που υπεβλήθη.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:
5' Σουτ Αργυρίου δύσκολη απόκρουση Χανιώτη
20' Ο Σιμιτσής σουτάρει και η μπάλα περνά σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χανιώτη
24' 1-0 Ο Ερρίκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτζο από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έκανε το 1-0.
30' Ο Σκούμας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και ο Τσουκαλάς αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.
66΄Ο Λάλα σούτερε έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.
69΄Ο Καζβιρόπουλος σουτάρει χλιαρά μέσα από την περιοχή και ο Τσουκαλάς μπλοκάρει με ευκολία.
82΄ο Σιμιτσής δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
94΄σουτ του Κολλά που εξουδετέρωσε εύκολα ο Τσουκαλάς.
Διαιτητής ήταν ο κ. Λεμπέσης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Παγουρτζή
Συνθέσεις
Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός (89΄λ. τρ. Γελαδάρης), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου (68΄ Ζανελάρι), Δαβιλάς (65΄ Γατσέλος), Μαυρομάτης. (76΄Φύτρος)
Αναπληρωματικοί:  Βλαβιανός, Αρβανίτης, Ανδριόλας.
Άγιοι Ανάργυροι (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Μεταλλινός, Χρόνης, Κουμπαρούλης, Καρακώστας (22' λ.τρ. Κοντιζάς), Μαρτίνος, Τουλουβασίλης (50' Λάλα), Γκεμίσης, Κολλάς, Σκούμας (56΄Καζβιρόπουλος) , Κανελλόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Μανδύλης, Σταυρόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Νταουτάι.
Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κλικ εδώ για περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το sportcyclades.gr
https://www.sportcyclades.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.