Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Εξελίξεις στο θέμα του Ραντάρ στον Προφήτη Ηλία Θήρας! Δρομολογείται η μετεγκατάστασή του!!!!

“Έχουμε ευχάριστες εξελίξεις για το θέμα του παρακείμενου στη Μονή μας Ραντάρ. 
Μετά την επιχείρηση τοποθέτησης του ραδιοθόλου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης συνάντηση του Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βίτσα, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, του Δημάρχου Θήρας Αναστασίου – Νικολάου Ζώρζου, του Ηγουμένου της Μονής μας π. Δαμασκηνού και του νομικού συμβούλου της
Μονής μας κ. Λουκά Ζυγούρου.
Κατά τη διάρκεια αυτής και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως το Ραντάρ πρέπει να μετεγκατασταθεί από το νησί μας και πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι μελέτες μετεγκατάστασης.
Παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο της συμφωνίας, όπως υπογράφηκε από τους κυρίους Βίτσα και Αποστολάκη. Απομένει μόνο η αποστολή του πρωτοτύπου στο Δήμο Θήρα, ώστε και τυπικά να υπογραφεί και από το Δήμαρχο Θήρας και τον π. Δαμασκηνό.
Ευχαριστούμε πολύ το λαό της Θήρας για την υποστήριξη του, η οποία έκανε καταφανή την ανάγκη απομάκρυνσης του Ραντάρ από το νησί μας εν γένει”.
Κλικ πάνω στο έγγραφο για περαιτέρω μεγένθυση


https://thesvitis.blogspot.com


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ματαιώθηκε η τοποθέτηση του ραδιοθόλου στο ραντάρ στον Προφήτη Ηλία της Σαντορίνης Νοέμβριος 2017
 

 

 

Κλικ εδώ. Aνακοινώσεις της Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία Σαντορίνης για την εγκατάσταση του νέου ραντάρ στο ύψωμα της Μονής 29 - 30.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Μαζεύουν υπογραφές για την απομάκρυνση του ραντάρ από την περιοχή του Προφήτη Ηλία της Σαντορίνης Οκτώβριος 2012

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.