Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

4 βραδινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά

Μάθετε όλα τα μυστικά για να χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά. 
Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος έρχεστε αντιμέτωποι με χιλιάδες πειρασμούς, οι οποίοι κορυφώνονται τις βραδινές ώρες που έχετε επιστρέψει στο σπίτι και έχετε χαλαρώσει στον καναπέ. 
Όμως η απώλεια κιλών αφορά μικρές αλλαγές τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε και να ζήσετε για πάντα με αυτές. Για αυτό και παρακάτω σας παραθέτω μερικές βραδινές συνήθειες που αν τις ακολουθήσετε θα μπορέσετε να χάσετε τα περιττά
κιλά. 
1. Μην τρώτε μετά το δείπνο. 
Πολλοί άνθρωποι ενώ έχουν φάει το βραδινό γεύμα, μετά από λίγη ώρα αρχίζουν το τσιμπολόγημα. 
Αυτή η συνήθεια είναι ο βασικός λόγος που παίρνετε επιπλέον κιλά. 
Εάν διαπιστώσετε ότι τσιμπολογάτε επειδή βαριέστε, προσπαθήστε να βρείτε μερικά κόλπα που θα μειώσουν τις λιγούρες. 
Για παράδειγμα βουρτσίστε τα δόντια σας αμέσως μετά το φαγητό, ώστε να αλλάξει η γεύση ή πιείτε ένα ποτήρι τσάι μέντας αντί για σνακ.
2. Προσπαθήστε να τρώτε αργά, να μασάτε καλά την κάθε μπουκιά και να απολαμβάνετε τη γεύση του φαγητού. 
Δοκιμάστε να αφήνετε το πιρούνα σας μετά από κάθε μπουκιά και να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια του γεύματος.
3. Να τρώτε το φαγητό σας καθισμένοι στο τραπέζι και να μην έχετε περισπασμούς. 
Εάν τρώτε μπροστά από την τηλεόραση ή από την οθόνη του υπολογιστή, έχετε περισσότερες πιθανότητες να φάτε μεγαλύτερη ποσότητα του φαγητού χωρίς να το καταλάβετε. Γι αυτό είναι σημαντικό να τρώτε το βραδινό αλλά και το μεσημεριανό σας γεύμα στο τραπέζι και να έχετε κλείσει την τηλεόραση.
4. Να κοιμάστε 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ χωρίς διακοπές.  
Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται τις σωστές ώρες καταλήγουν  να τρώνε περισσότερο φαγητό σε σχέση με εκείνους που κοιμούνται σωστά. 
Η ανάγνωση ενός βιβλίου ή ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων μπορεί να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε πιο εύκολα.
 http://jenny.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.