Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Δεν Ξεχνώ: Οι Βούλγαροι κομιτατζήδες δολοφονούν τον ιερέα που έκρυψε το κεφάλι του Παύλου Μελά!

Στις 27 Αυγούστου του 1906 στα Καλύβια του Λάκκου, δυτικά από το ύψωμα Βίγλα Λούτζα του όρους Βίτσι, σκοτώνεται ο πρόμαχος των Κορεστίων, κατά των κομιτατζήδων, Παπασταύρος Τσάμης
Η δολοφονία γίνεται μετά από ενέδρα που του έχουν στήσει στην περιοχή οι κομιτατζήδες της συμμορίας του Μπίρα Βλάχη. 
Ο θρυλικός και υπερδραστήριος ιερέας Παπασταύρος Τσάμης είναι στον οποίον παρέδωσαν το κεφάλι του Παύλου Μελά οι συμπολεμιστές του και το οποίο έθαψε (18 Οκτωβρίου 1904) για να μην πέσει σε χέρια
βουλγάρικα ή στους Τούρκους στο παρεκκλήσι της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στο Πισοδέρι της Φλώρινας.


 https://proskynitis.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.