Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

52η εθελοντική Αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος Σαντορίνης από 7.10.2017 έως και 15.10.2017!!!

Με αφορμή την 52η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης η οποία διεξάγεται στο νησί μας κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο από 7.10.2017 έως και 15.10.2017, επιγραμματικά αναφερόμαστε ότι το αίμα δεν κατασκευάζεται στα εργαστήρια, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ποσότητες που απαιτούνται, αλλά παρέχεται από τον ανθρώπινο παράγοντα και οι καθημερινές μας ανάγκες ολοένα και διογκώνονται.   
Με αποτέλεσμα, αρκετοί πάσχοντες που πραγματικά κινδυνεύουν, να στρέφουν τα βλέμματά τους στον σωτήρα συνάνθρωπο, για το δικαίωμα της ζωής.   
Είναι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, βάζοντας και εμείς με την σειρά μας το ανάλογο λιθαράκι στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας.
 Δυστυχώς κανένα φάρμακο δεν αντικαθιστά το αίμα ή το πλάσμα που χρειάζεται ο ασθενής και η αυτάρκεια αίματος επιτυγχάνεται μόνο μέσω της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Για το δικαίωμα της ζωής αυτών των συνανθρώπων, μπορούμε και εμείς να βάλουμε.  
Η λύση είναι μία και μοναδική, η προσφορά αίματος από κάθε υγιές συνάνθρωπό μας, από την ηλικία των 17 έως και 65 ετών.
Η χρονική διάρκεια της αιμοδοσίας ανέρχεται στα 5 με 10 λεπτά.
Λεπτά, αρκετά και σημαντικά, ώστε να σωθεί μια ζωή που ουσιαστικά την έχει άμεσα ανάγκη.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, εξημερώνει τα ήθη, αναδεικνυόμενη ως υπέρτατη πράξη φιλαλληλίας, ανθρωπιάς και αγάπης.
Ποιος από μας θα μπορούσε να αρνηθεί το δικαίωμα της ζωής σε ένα μικρό παιδί; 
Γι΄ αυτό, δώσε ζωή από τη ζωή σου, στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, που το έχει άμεσα ανάγκη.
Ακολουθεί το πιο κάτω πρόγραμμα:

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες, για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά τους, που πραγματικά την έχει μεγάλη ανάγκη η κοινωνία μας και το παράδειγμά τους ας γίνει μάθημα προς μίμηση και στους λοιπούς συνανθρώπους μας.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.