Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης! στις 755 φιάλες από την 52η εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη!!!

Η 52η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15/10/2017.
Και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό αφού η συμμετοχή πλησίασε περίπου τους χίλιους (1.000) αιμοδότες ενώ η προσέλευση των νέων αιμοδοτών ξεπέρασε τους διακόσιους (200).
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Προσελεύσεις Αιμοδοτών 919

Απορρίψεις Αιμοδοτών 164
Σύνολο Μονάδων 755
Νέοι Αιμοδότες 205

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση και αυτής της αιμοδοσίας, ιδιαίτερα στο κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που διενήργησε τις αιμοληψίες.
Το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνεται στους εθελοντές αιμοδότες, που και αυτή τη φορά, με τη συμμετοχή τους, έγραψαν τη λέξη Άνθρωπος, με Α κεφαλαίο.

Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για το Μάιο του 2018. Καλό Χειμώνα σε όλους!!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.