Με μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, διάβασα οτι
πολλά παιδάκια που δεν τρώνε το αυγό τις λατρεύουν!
Δοκιμάστε τις και θα με θυμηθείτε.
Λιώνουμε πολύ καλά την μπανάνα είτε με το πηρούνι ή τις αλέθουμε στο μούλτι για πιο λείο μείγμα.
Ανακατεύουμε με το αυγό.
Αυτό ήταν!
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μία κουταλιά απο το μίγμα.
Μόλις ψηθεί απο την μία μεριά γυρίζουμε την μπανανοτηγανίτα και μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λιιιιιίγη κανέλα (στα παιδάκια συνήθως δεν αρέσουν οι έντονες γεύσεις) και περιχύνοντας λίγο μέλι!
Οι πανεύκολες μπανανοτηγανίτες είναι έτοιμες!