Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Δεύτεροι οι αθλητές του Ν.Ο.Σ στο Ράλλυ Αιγαίου!!!

Στην πρώτη διαδρομή στο Ράλλυ Αιγαίου, από Φάληρο - Σύρο, που ολοκληρώθηκε στις 15-07-2017, κατέκτησαν την δεύτερη θέση οι αθλητές μας από την Σαντορίνη
Με το σκάφος Αφροδίτη και κυβερνήτη τον Βασίλη Μηλιώτη, ο Παντελής Α. Αργυρός από το Καμάρι, ο Δημήτρης Ε. Ζώρζος από τον Πύργο της Σαντορίνης.
Ειδικός γραμματέας και Έφορος του Ν.Ο.Σ και ο Χρίστος Π. Γαλαίος από τον Πύργο Ταμίας του

Ν.Ο.Σ. μας κάνουν πολύ χαρούμενους και μας ανεβάζουν την διάθεση για να οργανώσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα και να λειτουργήσει ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης.  
Τα μέλη του Ν.Ο.Σ.


 http://www.neasantorinis.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.