Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

10 τροφές για αποτοξίνωση του οργανισμού

Η φύση μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Δείτε ποιες τροφές να επιλέξετε για να απομακρύνετε τις τοξίνες. 
Αν σας ενδιαφέρει να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας γνωρίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε τρώγοντας τις κατάλληλες τροφές: Ακολουθούν 10 τροφές που μπορείτε να απολαύσετε και ταυτόχρονα να καθαρίσετε τον οργανισμό σας.

Αβοκάντο

Είναι περίφημη τροφή. Το αβοκάντο περιέχει αντιοξειδωτικά, όπως η γλουταθειόνη. Αποτοξινώνει τον οργανισμό οδηγώντας έξω από αυτόν τις βλαβερές τοξίνες. Μειώνοντας τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες στον οργανισμό θα είστε πιο υγιείς και θα αισθάνεστε καλύτερα.

Cranberries

Είναι καλά για την πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού αλλά και για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που βρίσκονται στον οργανισμό σας. Βοηθούν στην αποβολή των άχρηστων ουσιών και είναι αντιβακτηριακά, επομένως απομακρύνουν τις τοξίνες.

Λάχανο

Βοηθά στη διάσπαση χημικών ουσιών που βρίσκονται στον οργανισμό. Το θείο που περιέχει βοηθά να απαλλαγείτε από βλαβερές ουσίες, περιλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων.

Λεμόνια

Εκτός από τη γεύση σε ποτά και συνταγές, τα λεμόνια περιέχουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Προστατεύουν το ήπαρ και βοηθούν στην αποβολή άχρηστων ουσιών του οργανισμού. Η κατανάλωση λεμονιών σε τακτική βάση μπορεί να βελτιώσει την υγεία.

Μπρόκολο

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν αγαπούν το μπρόκολο θα πρέπει να το δοκιμάσετε μια φορά ακόμη. Είναι γεμάτο αντιοξειδωτικές ουσίες που μπορούν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό σας. Περιέχει επίσης πολλά ένζυμα που βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Το ωμό μπρόκολο είναι καλύτερο, επειδή περιέχει υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

Σκόρδο

Ακόμα μια τροφή για την αποτοξίνωση του οργανισμού. ‘Εχει επίσης αντιβιοτικές ιδιότητες και βοηθά την ίαση-εσωτερικά- του οργανισμού. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην τακτική κατανάλωση σκόρδου. Είναι διαθέσιμο και σε μορφή συμπληρωμάτων.

Παντζάρια

Περιέχουν βηταΐνη και πηκτίνη, που βοηθούν το ήπαρ και το πεπτικό σύστημα. Μπορούν να καθαρίσουν τον οργανισμό και να έχετε έτσι λιγότερες τοξίνες.

Γκρέιπφρουτ

Βοηθά στον καθαρισμό του πεπτικού και μπορεί να εμποδίσει τη δημιουργία λίθων στα νεφρά. Είναι επίσης χαμηλό σε σάκχαρα και θερμίδες, επομένως βοηθά και στη δίαιτα.

Ηλιόσποροι

Είναι καλοί για σνακ και μπορούν να αποτοξινώσουν το ήπαρ. Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από βλαβερές τοξίνες. Επιπλέον εμποδίζουν τη συσσώρευση χοληστερόλης.

Φακές

Βοηθούν στον καθαρισμό του πεπτικού και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επίσης μειώνουν τη χοληστερόλη και βοηθούν στην ισορροπία του σακχάρου στον οργανισμό
 http://www.iatronet.gr
  Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.