Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 20 ετών της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης!!!

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης συμπληρώνει  φέτος  είκοσι (20) χρόνια παρουσίας και προσφοράς  στη Σαντορίνη.
Είκοσι χρόνια  κοντά στον πολύτεκνο, τον άπορο και τον πάσχοντα συνάνθρωπο  μας.
Με σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στην Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων όσο και στους εκάστοτε κυβερνώντες πάντα προς όφελος των πολυτέκνων.
Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε το γραφείο μας
αδιάλειπτα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. 
Με διοικητικά συμβούλια που αφιερώνουν πολύ  χρόνο
και πολύ κόπο για να κάνουν την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδος.
Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου το Έθνος μας  να συνεχίσει να υπάρχει έχοντας πάντα  σαν στήριγμα την πολύτεκνη οικογένεια. 
Από τους εκάστοτε κυβερνώντες θα συνεχίσουμε να ζητάμε όχι την ελεημοσύνη τους αλλά την ουσιαστική στήριξη τους όπως ορίζει και το Σύνταγμα μας.
Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει και αισιόδοξοι ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες θα καταφέρουμε περισσότερα . 
Στις 30 Ιουλίου λοιπόν γιορτάζουμε τα 20 χρόνια της Ένωσής μας με τις εξής  εκδηλώσεις: 
Ώρα 19:00 φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας  των Πολυτέκνων και τις ομάδας των παλαιμάχων της Θύελλας Καμαρίου στο γήπεδο του Καμαρίου.  
Ώρα 21:00 Συναυλία με τον Μανώλη Φύτρο και το συγκρότημα του  που θα  "απογειώσει"  τους  παρευρισκόμενους και θα τους "ταξιδέψει" μέσα από λαϊκά και παραδοσιακά μονοπάτια σε μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι που αγαπήσαμε στο γήπεδο μπάσκετ του Καμαρίου. 
Η συναυλία  είναι μια συνδιοργάνωση  με το ΔΑΠΠΟΣ το οποίο και ευχαριστούμε όπως επίσης ευχαριστούμε και τους παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου  . 
Ο Πρόεδρος 
Χαράλαμπος Δαρζέντας 
ΥΓ. Όσοι Πολύτεκνοι και παιδιά Πολυτέκνων  επιθυμούν να αγωνιστούν με την ομάδα των Πολυτέκνων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κύριο Γαβρίλη Γιάννη στο τηλέφωνο 6946842163.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.