Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Πιστοποίηση HACCP στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Επισκοπής Γωνιάς του Δήμου Θήρας!!!

Ο Δήμος Θήρας και ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας σας ενημερώνουν ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο πιστοποίησης HACCP για τον Παιδικό Σταθμό της Επισκοπής Γωνιάςτου Δήμου Θήρας.
Ο Δημοτικός Παιδικός σταθμός της Επισκοπής Γωνιάς έχει πιστοποιηθεί για εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης HACCP στην Παροχή Επισιτιστικών Υπηρεσιών στα Νήπια και το Προσωπικό του
Παιδικού Σταθμού σύμφωνα με τον CODEX ALIMENTARIUS, από τον έγκριτο φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS – TÜV NORD Group.
Το έργο αυτό είχε ξεκινήσει από τον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας το 2015 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 02/02/2017. 
Η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας κ. Όλγα Γραβάνη επισημαίνει ότι σχεδιάζονται επιπλέον βελτιώσεις στους Παιδικούς Σταθμούς, ενώ καθοριστική υπήρξε η συμβολή όλων των υπαλλήλων του παιδικού σταθμού στην επιτυχή διεκπεραίωση του έργου
HACCP είναι το ακρωνύμιο του Hazard Analysis & Critical Control Point που σημαίνει Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου. 
Πρόκειται για ένα σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κατάστασης και της ποιότητας των τροφίμων. 
Έχει ως στόχο τον μηδενισμό ή τον περιορισμό της πιθανότητας εμφάνισης κινδύνων σχετικά με την υγεία του καταναλωτή.
Βασιζόμενο στις απαιτήσεις του CODEX ALIMENTARIUS, εφαρμόζεται σε όλες τις διαδικασίες που περιλαμβάνουν τον οποιονδήποτε χειρισμό τροφίμων και ποτών. 
 https://www.thira.gov.gr

  


Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή γιορτούλα Δημοτικού Παιδικού Σταθμού  της Επισκοπής Γωνιάς της Σαντορίνης ή και Θήρας  στις 31 Ιουλίου του 2015.

Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτούλα Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Επισκοπής Γωνιάς Θήρας 31.7.2014


  


Κλικ εδώ. Καλοκαιρινή Γιορτούλα Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Επισκοπής Γωνιάς Θήρας 5.7.2013Κλικ εδώ. Ιστορική αναδρομή του Παιδικού Σταθμού της Επισκοπής Γωνιάς Θήρας, από της ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα 
 Κλικ εδώ, για περισσότερη θεματολογία του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Επισκοπής Γωνιάς ΘήραςΚλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Κάνοντας κλικ στην πιο κάτω θεματολογία μπορείτε να δείτε ανάλογες αναρτήσεις μας
Χορευτικά Σαντορίνης
Πανηγύρια της Σαντορίνης
Παλαίμαχοι  Σαντορίνης
Παλιές Αναμνήσεις
Παλιές φωτογραφίες Σαντορίνης
Θαλασσοταραχή - Σοροκάδα Καμαριού 
Αγροτικά Σαντορίνης
Αγροτικά Θήρας
Σαντορινιά Παράδοση
Σαντορινιά Προϊόντα
Λουκάνικα Σαντορίνης
Προϊόντα Σαντορίνης
Σαντορινιά Κουζίνα
Γλυκά Σαντορίνης

Γλέντια
Για περισσότερη θεματολογία κλικ στο δεύτερο εικονίδιο με τίτλο ετικέτες, που βρίσκεται στη δεξιά και ενδιάμεση πλευρά της οθόνης, τα οποία εμφανίζονται όταν περάσει ο κέρσορας του ποντικιού, πάνω από το μαύρο περίγραμμα.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.