Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Παντζάρι! Το λαχανικό που επαναφέρει την όραση, μειώνει το ηπατικό λίπος και αποτρέπει την απόφραξη του παχέος εντέρου!

Τα παντζάρια (ή τεύτλα) είναι ένα λαχανικό με ζωντανό κόκκινο χρώμα και γλυκόξινη γεύση. Τα τεύτλα κυρίως καταναλώνονται ωμά σε σαλάτες, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης και στα γλυκά. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι το λαχανικό είναι εξαιρετικά υγιεινό, καθώς – σύμφωνα με πολλές μελέτες, τα τεύτλα βελτιώνουν την όραση, εμποδίζουν τη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ και αποτρέπουν την
απόφραξη του παχέος εντέρου.
Με το να συμπεριλάβετε τα τεύτλα στην καθημερινή διατροφή σας, θα βελτιώσετε σημαντικά τη γενική υγεία σας. Περιέχουν βιταμίνη Β, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και χαλκό, καθώς και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Μπορείτε να καταναλώνετε τα παντζάρια με τη μορφή χυμού ή να τα προσθέτετε σε σαλάτες και διάφορα πιάτα.
Να τι προσφέρουν τα τεύτλα στην υγεία σας:
Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέποντας αποτελεσματικά τις καρδιαγγειακές παθήσεις
Παρέχουν στο σώμα σας άφθονη ενέργεια
Αποτρέπουν το άγχος χάρη στην παρουσία της βεταϊνης και της τρυπτοφάνης
Καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα λόγω των αντι-φλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών ιδιότητων.
Όπως μπορείτε να δείτε, τα παντζάρια είναι σημαντικά για την υγεία σας και είναι ο λόγος που πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας από σήμερα! 
 https://www.destora.com
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. 
Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.  
Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.