Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή στα Ανώγεια της Κρήτης +3 Νοεμβρίου. Τάμα, πρόβατα και γλυκά, για το πανηγύρι!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε και φέτος στην πλατεία Μεϊντάνι στα Ανώγεια το μεγάλο πανηγύρι για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή.
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία στήθηκαν τραπέζια στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου όπου συμμετείχαν όλοι οι ενορίτες και οι καλεσμένοι...
Κάθε κτηνοτρόφος της ενορίας προσέφερε τάμα ένα
πρόβατο, ενώ και οι γυναίκες ετοιμάσαν δικές τους παραδοσιακές πίτες και γλυκά στην Χάρη του Αγίου, τα οποία προσέφεραν στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο πανηγύρι ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και πάει όπως όλα δείχνουν να γίνει θεσμός σε μια από τις πιο όμορφες εκκλησίες της ενορίας.

ΦΩΤΟ:ekriti
 http://www.zougla.gr
Στην Κρήτη έχουν τον Αη Γιώργη τον Μεθυστή +3 Νοεμβρίου, όπου κατά την ημέρα του εορτασμού της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου ανοίγουν τα κρασιά τους!

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Γεωργίου του Σιδερή στο Παλιό Χωριό της Σαντορίνης 3.11.2016 

 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.