Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση παιδικού θεάτρου στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπου στην Έξω - Γωνιά Σαντορίνης 12.11.2016

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Έξω - Γωνιάς κ. Σαλίβερος Παρασκευάς μας ενημερώνει ότι ο Δήμος Θήρας και ο ΔΑΠΠΟΣ διοργανώνουν εκδήλωση παιδικού θεάτρου με τίτλο: «Μια φορά και ένα ζαμάνι» στην αίθουσα του κατηχητικού σχολείου που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 5:00 το απόγευμα.
Πρόκειται για «ένα ταξίδι» στις γειτονιές του κόσμου,
με όχημα τη μουσική και τα παραμύθια. 
Δύο μουσικοί κι ένας παραμυθάς ανεβαίνουν στο μαγικό χαλί τους και μας «ταξιδεύουν» από την Ουαλία στην Κίνα κι από τον παγωμένο βορά στην καυτή έρημο, παρέα με ερωτευμένα βασιλόπουλα μα και απλούς ψαράδες. 
Μια βόλτα στο κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι ένας και τα τραγούδια και τα παραμύθια μας δείχνουν τον τρόπο να γίνουμε και πάλι μια παρέα όλοι μαζί. 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς στην περιοχή της Έξω Γωνιάς της Σαντορίνης   

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.