Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας

H Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ. με ανακοίνωσή της πληροφορεί για την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων καλλιτεχνικής φωτογραφίας.
Οι συναντήσεις  θα γίνονται στο Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας (Επα.Λ. Θήρας), στον Πύργο  κάθε δεύτερη Παρασκευή, ώρες 20:00-22:00.
 Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πρώτη συνάντηση: Παρασκευή 4/11/16.
Υπεύθυνοι σεμιναρίων: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θάνος Κουκαλιώτης
Πληροφορίες 6974815987, στο mail: santophotogroup@gmail.com και στη σελίδα στο Facebook:
Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ

 Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.