Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία η 50η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης!!!

Μεγάλη και επιτυχημένη ήταν η Εθελοντική 50η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της Σαντορίνης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νησί της Σαντορίνης κατά την χρονική περίοδο από 1η Οκτωβρίου μέχρι και στις 9 Οκτωβρίου 2016, από το κλιμάκιο του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", με την πιο κάτω δυναμικότητα και συμμετοχή: 
Προσελεύσεις αιμοδοτών 839
Απορρίψεις 94
Σύνολο Μονάδων 745
Νέοι αιμοδότες 145

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Παλιούς και Νέους Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, που συνεχίζουν την απέραντη αγάπη τους και την πολύτιμη προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!
Μεγάλη και η προσπάθεια στους διοργανωτές - συντελεστές της εκάστοτε Αιμοδοσίας στο νησί μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τον ακούραστο και σημαντικό αγώνα τους!
 Το επόμενο ραντεβού της σπουδαίας αυτής προσφοράς, θα έχουμε κατά τον μήνα Μάιο του 2017, μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.