Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Συνάντηση του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικου Θήρας με τον Πρωθυπουργό της Χώρας στη Σαντορίνη

Από τον ΕμποροεπαγγελματικόΣύλλογο Θήρας έχουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Συνάντηση του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας κ. Νομικού με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας  κ. Τσίπρα. παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη του Δημάρχου και της Επάρχου  και των υπολοίπων φορέων του νησιού με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου Θήρας.
Στην συνάντηση αυτή κατατέθηκε υπόμνημα προς τον κ. Τσίπρα απο τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικου
Συλλόγου Θήρας που αναφέρονται όλες οι ελλείψεις υποδομών και προβλημάτων που ταλαιπωρούν το νησί μας, όπως οι υποδομές του οδικού δικτύου:
(επαρχιακός δρόμος αεροδρομίου-οίας ημιτελής), 
της κρουαζιέρας (αίτημα από πολλές εταιρείες κρουαζιερόπλοιων για hοmeport στο νησί) , 
της υποστελέχωσης των δημοσίων Υπηρεσιών 
και της μη αναγνώρισης της νησιωτικότητας, με την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ. 

Όπως και τα προβλήματα διασυνδεσιμότητας των νησιών, ενισχύοντας τα οικονομικά προβλήματα, χωρίς λογικές ευκαιρίες ανάπτυξης, αειφόρας, διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου και περαιτέρω ενδυνάμωσης κλάδων, όπως η γεωργία, καθώς επίσης και οι ήπιες μορφές επεξεργασίας/συσκευασίας/ branding τοπικών προϊόντων, που θα αποτελούν, τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η ανάπτυξη, τόσο των παραδοσιακών όσο και των αναδυόμενων κλάδων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.