Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Αφροδισικός χυμός που φτιάχνεται πανεύκολα με δύο απλά φρούτα! Δείτε και φτιάξτε το μόνοι σας

Είναι πολύ λογικό και μπορεί να συμβεί σε πολλούς άνδρες, είτε λόγω άγχους, είτε λόγω κακής διάθεσης, είτε και για άλλους ψυχοσωματικούς λόγους που δεν χρειάζεται αναλύσουμε, να υπάρχει πρόβλημα ορισμένες φορές πρόβλημα στύσης.
Πάντως, πέρα από τους χημικούς τρόπους για την αντιμετώπισή του, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος καλύτερος από κάθε τι άλλο, που είναι πανεύκολο να φτιαχτεί από εσάς τους ίδιους!
Σας χαρίζουμε την… θαυματουργή συνταγή:
ΥΛΙΚΑ
  • ΛΕΜΟΝΙ
  • ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Και τα δύο αυτά υλικά είναι εξαιρετικά αφροδισιακά με συστατικά που βοηθούν τη στύση.
Μάλιστα, αν θέλετε μπορείτε να τα ανακατέψετε με άλλα συστατικά, όπως αλάτι ή ζάχαρη και γενικά οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι θα σας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια!
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
Βάλτε το καρπούζι στο μίξερ και χτυπήστε το ώστε να πάρετε τον χυμό του. Ο χυμός ενός κανονικού καρπουζιού θα σας δώσει περίπου ένα λίτρο χυμό. Από αυτό το ένα λίτρο θέλουμε περίπου το μισό κι έτσι, βράζουμε για 5 λεπτά τον χυμό του καρπουζιού προσθέτοντας μάλιστα τον χυμό του λεμονιού. αφού φύγουν τα νερά και άλλα υγρά, θα μείνει περίπου η μισή ποσότητα.
Την αδειάζουμε σε δυο καθαρά ποτήρια και την τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει. Πίνουμε δυο τέτοια ποτήρια το πρωί και δύο το απόγευμα και είμαστε έτοιμοι!
*Να τονίσουμε ότι η συνταγή του ροφήματος κάνει και για τα δύο φύλα, ανεξαρτήτως ηλικίας…
πηγή : athensmagazine

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.