Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση - Πρόσκληση από τον Σύλλογο Μεσαγωνιατών & Πολιτιστικό - Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καμαριού Σαντορίνης για την επέτειο των 60 χρόνων από τον σεισμό του 1956

Από τους Συλλόγους: Μεσαγωνιατών Θήρας "Παναγία η Επισκοπή και  τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Καμαρίου Σαντορίνης, ανακοινώνεται και προσκαλούν το κοινό στην  προγραμματισμένη τους συνάντηση αναφορικά με την προσεχή επέτειο του σεισμού της 9ης Ιουλίου 1956, όπου συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της Σαντορίνης.  
Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του προφήτη Ηλία που βρίσκεται στο Καμάρι της Σαντορίνης το προσεχή Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 και στις 9:00 το βράδυ  όπου θα προβληθεί ανάλογο
φωτογραφικό υλικό  πριν και μετά τον σεισμό, αλλά θα ακουστούν και μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν τα γεγονότα αυτά!

Δείτε το βίντεο από τον καταστροφικό σεισμό της 9ης Ιουλίου 1956!!! Κλικ εδώ. Ζημιές από 
τον σεισμό της 9ης Ιουλίου 1956


 

 

 

Κλικ εδώ. Ιστορική αναδρομή από τον καταστροφικό σεισμό της 9ης Ιουλίου του 1956 στη Σαντορίνη

 

Κλικ εδώ. Ο καταστρεπτικός σεισμός της  9ης  Ιουλίου 1956 

 


Κλικ εδώ.
Περιοδεία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στη σεισμόπληκτη Σαντορίνη 14/07/1956. Δείτε και το βίντεο!!! 

 

 

 

Κλικ εδώ. Σαν σήμερα το 1956 ο σεισμός 7,3 Ρίχτερ στην Αμοργό
 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ο Φοβερός Σεισμός της Σαντορίνης 1956 και το Τσουνάμι της Αμοργού. Ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ο αιώνα. Οι επιπτώσεις στην Σύρο και η άρνηση της Ελληνικής κυβέρνησης για διεθνή βοήθεια. Ανατριχιαστικές αφηγήσεις ανθρώπων της εποχής που έζησαν το γεγονός............

Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την ευρύτερη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης 


Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.