Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

8 χρήσιμα κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητό σας. Δείτε τα… (Φωτογραφίες)

Εδώ είναι 10 συμβουλές και μυστικά που μπορείτε να κάνετε, την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Το κάθε ένα από αυτά έχει την χρησιμότητα του και σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας.

Δείτε τις φωτογραφίες :

1. Φωτογραφίστε το αυτοκίνητό σας για να ξέρετε που το αφήσατε στο πάρκινγκ.
2. Τοποθετήστε ένα λαστιχάκι στην έξοδο του κλιματισμού για να βάλετε το κινητό σας.3. Αν θέλετε να ξεμυρίσει το αυτοκίνητό σας, απλά ανοίξτε ένα παράθυρο και ανοιγοκλείστε συνέχεια την αντίθετη πόρτα αρκετές φορές για να επιτρέψει τη ροή του αέρα.4. Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο καφέ και έναν καθαρότερο και αποτελεσματικό καθαρισμό της σκόνης από το αυτοκίνητό σας.5. Αν θέλετε να έχετε λαμπερά φανάρια, καθαρίστε τα με οδοντόκρεμα.6. Για να αποτρέψετε μια γρατσουνιά να μεγαλώσει, καλύψτε την με βερνίκι νυχιών.7. Εάν είστε έτοιμοι να σπάσετε τα νύχια σας προσπαθώντας να ανοίξετε το δαχτυλίδι του κλειδιού του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα αποσυρραπτικό.8. Τοποθετήστε το κλείδωμα ελέγχου στο κεφάλι σας, αυτό αυξάνει το εύρος για να βρείτε το αυτοκίνητό σας σε ένα γεμάτο χώρο στάθμευσης.http://apisteuta.com/
http://dreamfm.gr
 http://kolpa-tips.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μαςΑρμενιστήςΕμείς και η Κοινωνία μαςΓιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.