Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΕΕΤΑΑ-Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δημοσιεύθηκε η επίσημη προκήρυξη!

ΕΕΤΑΑ-Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δημοσιεύθηκε η επίσημη προκήρυξη!Αναρτήθηκε πρίν από λίγο στο site της ΕΕΤΑΑ, η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016″ για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.
Υποβολή Αιτήσεων
Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει στις 05/08/2015 ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των
αιτήσεων είναι η 18/08/2015 και ώρα 14.00.
Η αίτηση συμμετοχής θα διατίθεται προς το παρόν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) από τις 04/08/2015 και οι δομές που μπορείτε να επιλέξετε θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), επίσης στις 04/08/2015.

Δομές και Έντυπο Αιτήσεων
Όπως αναγράφεται και παραπάνω, δεν έχουν ακόμη αναρτηθεί οι δομές και το έντυπο αίτησης τα οποία αναμένεται να δημοσιευθούν στις 04/08/2015.
Αν ωστόσο θέλετε να δείτε τις περσινές δομές για το νομό Αττικής, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με τα περσινά οριστικά αποτελέσματα επιτυχόντων από ΕΔΩ (πατώντας το μικρό κουμπάκι download) ώστε να πάρετε μια ιδέα από το τί έγινε πέρσι.
Προσοχή:
Ο παραπάνω πίνακας δομών, είναι του 2014 και δεν έχει καμία σχέση με τον φετινό ο οποίος θα αναρτηθεί στις 04/08/2015.
 
Επίσης, αν όσοι κάνετε αίτηση για πρώτη φορά φέτος και θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το περσινό έντυπο της αίτησης, μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ (πατώντας το μικρό κουμπάκι download).
Προσοχή:
Το παραπάνω έντυπο αίτησης, είναι του 2014 και δεν έχει καμία σχέση με το φετινό που θα αναρτηθεί στις 04/08/2015.

Tip: Σε περίπτωση που δεν έχετε εκτυπωτή να τυπώσετε την αίτηση, μπορείτε να απευθυνθείτε αυτοπροσώπως στην ΕΕΤΑΑ μήπως μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ

Αποστολή Αιτήσεων
Οι αιτήσεις αποστέλλονται είτε ταχυδρομικώς με συστημένο ταχυδρομείο και σε φάκελο που φέρει σφραγίδα ταχυδρομείου εντός της παραπάνω ημερομηνίας ή με κούριερ επίσης εντός της ως άνω προθεσμίας. Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται, από τους ενδιαφερόμενους γονείς, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως:

espa addr

Αποτελέσματα
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης (δυνητικά ωφελούμενων και επιλαχόντων) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 07/09/2015 ενώ οι ενστάσεις θα πραγματοποιηθούν από 08/09/2015 μέχρι και 10/09/2015 και ώρα 14.00 μ.μ.
Η ανάρτηση όλων των ανωτέρω πινάκων θα πραγματοποιηθεί στις 13/09/2015 ενώ οι ωφελούμενες/οι που θα εισαχθούν θα έχουν δικαίωμα εγγραφής στη δομή που πέρασαν, από τις 14/09 μέχρι και τις 18/09/2015.
Να σημειωθεί ότι φέτος για να δείτε τα αποτελέσματα,  η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Προκήρυξη
Τα δικαιολογητικά, τις προϋποθέσεις και όλη τη προκήρυξη, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ενώ ΕΔΩ μπορείτε να υπολογίσετε τα μόριά σας. 

Επικυρώσεις
-Τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε μπορούν να είναι μόνο πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα (το εκκαθαριστικό της εφορίας δεν χρειάζεται επικύρωση).
-Μην ξεχάσετε να πάτε σε κάποιο ΚΕΠ ή Α.Τ. να υπογράψετε την αίτηση και να σας την επικυρώσουν για το γνήσιο της υπογραφής. Δεν ζητούν να επικυρώσετε την αίτηση, το συνιστούμε εμείς καθαρά για λόγους ασφαλείας.
Προσοχή: Επειδή ακούστηκε ότι κάποια ΚΕΠ δεν επικυρώνουν το αντίγραφο ταυτότητας κλπ. μπορείτε να κατεβάσετε τη περσινή βεβαίωση από ΕΔΩ που αναγράφει ότι «τα ΚΕΠ οφείλουν να επικυρώνουν τα αντίγραφα των δικαιολογητικών που θα υποβάλλονται από τους Φορείς και τους Ωφελούμενους του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και να τους τη δείξετε.  
Η βεβαίωση αυτή είναι περσινή, και αφορά το περσινό πρόγραμμα. Δεν έχει βγει κάτι για φέτος (ακόμη) αλλά δεν χάνετε κάτι να τη δείξετε στα ΚΕΠ.
Υπολογισμός Εισοδήματος
Για τον υπολογισμό του δηλωθέντος εισοδήματος λαμβάνεται υπόψη το συνολικό ετήσιο εισόδημα, όπως
αναγράφεται στην Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα). Στο εισόδημα
περιλαμβάνεται το οικογενειακό δηλωθέν εισόδημα, καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων
εισοδημάτων (π.χ. οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ) κλπ.
Από το συνολικό ετήσιο εισόδημα ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη, το επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ και η αποζημίωση απόλυσης.  
Για τα ανωτέρω και προκειμένου να μην υπολογιστούν θα πρέπει η μητέρα να προσκομίσει τις αντίστοιχες επίσημες βεβαιώσεις των αρμοδίων φορέων.  
Επίσης δεν λαμβάνεται υπόψη το Επίδομα Ανεργίας, για το οποίο δεν απαιτείται αντίστοιχη βεβαίωση, καθώς εγγράφεται σε ξεχωριστό πεδίο στην Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου και δεν υπολογίζεται ως εισόδημα.
Μερικές συμβουλές ακόμη
-Φέτος στην «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωσή» τους, οι μητέρες έχουν δικαίωμα δήλωσης έως και πέντε (5)
εναλλακτικών επιλογών Δομών, με σειρά προτεραιότητας, για εγγραφή του τέκνου τους σε Δομές της
προτίμησής τους και έως δύο (2) εναλλακτικές επιλογές ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ – ΜΕΑ.
-Όσοι έχουν κάρτα ανεργίας που έχει εκδοθεί μετά την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης, πρέπει να προσκομίσουν και την απόλυσή τους ή τη λήξη της σύμβασής τους.

 http://singleparent.gr

ΒΡΕΦΙΚΟΙ- ΠΑΙΔΙΚΟΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑhttp://www.eetaa.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.