Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί οι Φαρμακοβιομηχανίες μισούν την βιταμίνη C;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
«Θεραπεύοντας» καρδιακές παθήσεις, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες εισπράττουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Big Pharma είναι οι άνθρωποι να μάθουν μια πραγματική θεραπεία-ειδικά αυτή που είναι φυσική, φθηνή και εύκολα διαθέσιμη...
Ωστόσο, πριν από 24 χρόνια, σε μεγάλο βαθμό αγνοήθηκαν από
τους γιατρούς και τα μέσα ενημέρωσης, οι Linus Pauling και Matthias Rath προειδοποίησαν τον κόσμο για την πραγματική αιτία των χρόνιων καρδιακών παθήσεων...που ήταν η ανεπάρκεια βιταμίνης C!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Ο Pauling, ο ιδρυτής της σύγχρονης χημείας, ο κάτοχος 48 τιμητικών διδακτορικών, και ο μόνος στον κόσμο που βραβευτηκε 2 φορές ατομικά με το βραβείο Νόμπελ, διατύπωσε τη θεωρία ότι πολύ λίγη βιταμίνη C αυξάνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, συμπεριλαμβανομένης της Lp (a) παραλλαγής που προκαλεί στένωση των αγγείων. Μετά ο Pauling έμαθε ότι η Lp (α) δεσμεύεται σε κλώνους λυσίνης που προεξέχουν από τα αδύναμα και τα κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία, και έτσι εφηύρε την απλή και εξαιρετικά επιτυχημένη υψηλής λυσίνης θεραπεία του.
"Μπορούμε να πάρουμε σχεδόν τον πλήρη έλεγχο των καρδιαγγειακών παθήσεων, των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων με την ορθή χρήση του (βιταμίνη C και λυσίνη) ... ή ακόμα και να θεραπεύσει."-Από την τελευταία συνέντευξη του Pauling.
Η ειδικά υψηλής δόσης θεραπεία του Pauling για τις καρδιακές παθήσεις είναι προφανώς πολύ αποτελεσματική, και έχει ονομαστεί η θεραπεία Pauling προς τιμήν του.


Η Pauling/Rath ενοποιημένη (βιταμίνη C), θεωρία των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί μια από τα μεγάλα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης. Αξιοσημείωτη θεωρία τους, και ο ενδιαφέρον ισχυρισμός του ότι πολύ χαμηλό κόστος Lp (a) δεσμευτικές αναστολείς θα αποτρέψει ακόμη και τη διάλυση των αρτηριακών αποφράξεων, έχει περάσει απαρατήρητη προφανώς από τη φαρμακευτική βιομηχανία, το ιατρικό επάγγελμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εδώ είναι ένα απογοητευτικό στατιστικό στοιχείο: Από την ανακοίνωση Pauling το 1989, 16 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από καρδιακές παθήσεις μόνο στις ΗΠΑ! Ακόμη και τώρα, γιατροί γενικά πρέπει να αναγκάζονται να χορηγούν την IV βιταμίνη C.
Η «απαγορευμένη» Θεωριτική Μελέτη των Pauling / Rath (pdf).
Σημείωση: Αυτό το έγγραφο για πρώτη φορά έγινε αποδεκτό από τα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκε και δεν δημοσιεύθηκε.
"Θα ήθελα να συστήσω ότι κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο καρδιακών παθήσεων θα πρέπει να λαμβάνουν 5 ή 6 gm της βιταμίνης C και τουλάχιστον 2 gm της λυσίνης. "-Linus Pauling

''Είναι σχεδόν θαυματουργή"
Θα ήταν θαύμα αν η θεραπεία για τις καρδιακές παθήσεις υπήρχε ήδη. Θα ήταν ακόμη πιο θαυμαστό εάν η θεραπεία που οδηγεί στην ίαση λειτουργεί γρήγορα, (ακόμα και σε προχωρημένο στάδιο της νόσου), είναι εντελώς μη τοξική, ανέξοδη, και αν είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε κατάστημα φαρμάκου χωρίς συνταγή!
Οφείλουμε μια βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα στο μεγαλύτερο επιστήμονα της Αμερικής, τον αείμνηστος Linus Pauling, Ph.D., και στη γερμανή συνεργάτη του Matthias Rath, MD.
Chemist Linus Pauling on heart disease, Collagen, L-lysine, Vitamin C
exohuman
http://ksipnistere.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.