Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί προκαλεί θόρυβο το νερό στις σωληνώσεις;

Που οφείλονται οι θόρυβοι στα υδραυλικά συστήματα όταν ανοιγοκλείνουμε τις βρύσες; 
Όταν κλείνει μια βρύση απότομα (απότομα κλείνουν όλες οι μικτικές βρύσες και οι σφαιρικές βάνες, καθώς και τα πλυντήρια κ.α.) τότε η πίεση του νερού αυξάνεται στιγμιαία, αυτή η αύξηση προκαλεί ανάμεσα στα άλλα θορύβους στις σωλήνες και τους θερμοσίφωνες. 
Το υδραυλικό πλήγμα λοιπόν που περιγράψαμε μπορεί να αντιμετωπισθεί με αντιπληγματικά δοχεία
διαστολής, μπορούμε βέβαια να κλείνουμε τις μικτικές βρύσες σιγά σιγά με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στη μείωση των θορύβων και αυτό είναι κάτι που θα συνιστούσα. 
 http://www.buildnet.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.