Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Τρόμος στη θάλασσα για το «πλοίο φάντασμα» με κανίβαλους αρουραίους

Τρόμος στη θάλασσα για το «πλοίο φάντασμα» με κανίβαλους αρουραίουςΕδώ και ένα χρόνο το ρωσικό κρουαζιερόπλοιο Lyubov Orlova περιφέρεται σαν φάντασμα στο Βόρειο Ατλαντικό, εγκαταλελειμμένο από το πλήρωμά του τον περασμένο Ιανουάριο, με μόνους επιβάτες αρουραίους που ελλείψει τροφών τρώνε ο ένας τον άλλο.
Στη Βρετανία ωστόσο έχει δημιουργηθεί πανικός καθώς το πλοίο φάντασμα ενδέχεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη στεριά χάρη στους ισχυρούς ανέμους που το ωθούν προς τις ακτές.

Κατόπιν τούτου, σε επιφυλακή βρίσκονται οι λιμενικές αρχές της Ιρλανδίας, της Σκωτίας και της Βρετανίας, καθώς το πλοίο κατοικείται από μεγάλο αριθμό νοσούντων αρουραίων με κανιβαλικές τάσεις.
Σύμφωνα με το BBC, τα ίχνη του πλοίου έχουν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο: κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται, ενώ καμία αναφορά δεν έχει γίνει από κάποιο άλλο διερχόμενο πλοίο.
Από το 2007, το Orlova εκτελούσε τουριστικά δρομολόγια προς την Αρκτική. Το 2010 κατασχέθηκε από το ρωσικό κράτος λόγω συσσωρευμένων, απλήρωτων από το Ρώσο ιδιοκτήτη του, φόρων.
Στην πορεία του όμως από τα Καναδικά ύδατα με κατεύθυνση προς ναυπηγείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, τα σύρματα των ρυμουλκών έσπασαν με αποτέλεσμα το πλοίο να «δραπετεύσει», περιφερόμενο έκτοτε ελεύθερο και αθέατο.
Πηγή: star.gr
 http://www.pamepreveza.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.