Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ανάθεση καθηκόντων και αρμοδιοτήτων στον Περιφερειακό μας Σύμβουλο κ. Ηλία Μάινα

Σύμφωνα με την πιο κάτω απόφαση, ο νέος Περιφερειακός μας Σύμβουλος (της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας), αναλαμβάνει από 13.1.2011 τα νέα του καθήκοντα.
Πιο συγκεκριμένα σας αναφέρουμε ότι μετά τον ορισμό των Aντιπεριφερειαρχών, έχουμε και την 82/13.1.2011 απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη σύμφωνα με την οποία αναθέτει στους Περιφερειακούς Συμβούλους τις πιο κάτω αρμοδιότητες για συγκεκριμένους τομείς δράσης.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Κρεμαστινό, Δέσποινα Μουτάφη – Κουντούρη, Ανδριάνα Μπαφίτη, Ζηνοβία (Τζένη) Βασιλαράκη και Δημήτριο Γρυπάρη.

Αναλυτικά, η απόφαση του κ. Μαχαιρίδη αναφέρει τα εξής:
Α. Αναθέτουμε στους πιο κάτω αναγραφόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την άσκηση των κάτωθι αρμοδιοτήτων:
Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρεμαστινό Δημήτριο του Ιωάννη τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα υγείας (συντονισμού και σχεδιασμού) για όλη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επιπλέον του αναθέτουμε και τις αρμοδιότητες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Δωδεκανήσου.
Στην Περιφερειακή Σύμβουλο Μουτάφη-Κουντούρη Δέσποινα του Αντωνίου τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Κοινωνικής Μέριμνας για τις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου.
Στην Περιφερειακή Σύμβουλο Μπαφίτη Ανδριάνα-Γεωργία του Αιγέα τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Αθλητισμού για τις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου.
Στην Περιφερειακή Σύμβουλο Φάκκα-Βασιλαράκη Ζηνοβία του Φιλήμονα τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Πολιτισμού για τις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου.
Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Γρυπάρη Δημήτριο του Ιωάννη τις αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού για τις περιφερειακές ενότητες Κυκλάδων.

Β. Εξουσιοδοτούμε τους πιο κάτω αναγραφόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους να υπογράφουν σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών που εδρεύουν στην περιφερειακή τους ενότητα, να εγκρίνουν τη χορήγηση κανονικών αδειών των προϊσταμένων των τμημάτων της περιφερειακής τους ενότητας και να διατυπώνουν προτάσεις και εισηγήσεις οι οποίες αφορούν στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, τον Ίσσαρη Κωνσταντίνο του Δημητρίου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, τον Μάϊνα Ηλία του Νικολάου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, τον Σταυλά Κων/νο του Δημητρίου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου, τον Ερωτόκριτο Μιχαήλ του Εμμανουήλ
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Κέας-Κύθνου, τον Κοκιασμένο Αντώνιο του Μιχαήλ
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Κω, την Κυπραίου-Νικηταρά Μαρία του Αντωνίου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Μήλου, τον Ηλιάκη Πέτρο του Σταύρου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, τον Μαργάρα Βασίλειο του Γεωργίου.
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, τον Θεόφιλο Λάζαρο του Νικολάου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, τον Τζανακόπουλο Παντελεήμονα του Γεωργίου
  • Για την Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, τον Βίλλα Ματθαίο του Βερνάρδου  
Ευχόμαστε στο νέο Περιφερειακό μας Σύμβουλο, της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.