Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Στις 31 Ιανουαρίου Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Σύρο


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου  την προσεχή Δευτέρα στις 31 Ιανουαρίου 2011  και ώρα 11:00 το πρωί σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ερμούπολης, με τα πιο κάτω θέματα :

ΘΕΜΑ : 1 Μεταβίβαση προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αρμοδιότητας που αφορά σε γνωμοδότηση για έγκριση ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων)
Εισηγητής: κ. Μακρυωνίτης Γεώργιος

ΘΕΜΑ : 2 Ορισμός μέλους Περιφερειακού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του για συμμετοχή στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων σύμφωνα με το άρθρο 186 παρ. VI.1. (β) του Ν.3852/2010.
Εισηγήτρια : κα. Αριστείδου Ευμορφία

ΘΕΜΑ : 3 Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με τους αναπληρωτές τους, για συμμετοχή στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων & Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου.
Εισηγήτρια : κα. Αριστείδου Ευμορφία

ΘΕΜΑ : 4 Καθορισμός σειράς των ισοψηφισάντων αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής
Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής : κ. Γκούφας Γεώργιος

ΘΕΜΑ : 5 Ορισμός εκπροσώπων Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους για συμμετοχή στις Επιτροπές των Λιμενικών Αρχών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
[ α) χαρακτηρισμού των χώρων αιγιαλού και παραλίας β) εξέτασης αιτημάτων προς χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής γ) θεμάτων ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων]
Εισηγητής : κ. Γκούφας Γεώργιος

ΘΕΜΑ : 6 Ανάθεση σε εταιρεία του έργου απομαγνητοφώνησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και παροχή εξουσιοδότησης στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την διενέργεια των νομίμων, επιλογής και ανάθεσης.
Εισηγητής: κ. Γκούφας Γεώργιος

ΘΕΜΑ : 7 Ανάθεση για την εκπόνηση Μελέτης Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου για τις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων με σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Εξουσιοδότησης στην Οικονομική Επιτροπή για έλεγχο των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης και στον Περιφερειάρχη για υπογραφή.
Εισηγητής : κ. Περιφερειάρχης

ΘΕΜΑ : 8 Προγραμματισμός προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού τρέχοντος έτους 2011.
Εισηγήτρια: κ. Αριστείδου Ευμορφία

ΘΕΜΑ : 9 Α) Λήψη απόφασης ορισμού υπευθύνων για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων και Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου
Β) Έγκριση ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στην Εμπορική Τράπεζα (κατάστημα Αστυπάλαιας) για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, στον οποίο θα γίνονται οι καταθέσεις των τελών άδειας και μεταβίβασης οχημάτων του Ν. 2873/2000.
Εισηγητής : κ. Περιφερειάρχης

ΘΕΜΑ : 10 Λήψη απόφασης για τις εκτός έδρας Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου περί ορισμού κατά την κρίση του, του τόπου των Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Εισηγητής : κ. Χατζηδιάκος Φώτιος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.