Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πώς φτιάχνω φαγώσιμες ελιές

olive2

Οι  αναλογίες  θα  είναι με  βάση  τα  10  κιλά.
1)      Χαρακώνουμε  τις  ελιές  κατά  μήκος  σε  δύο  μεριές.
2)      Τις  βάζουμε  σε  μια  λεκάνη  με  νερό  για  να  ξεπικρίσουν  10-12  ημέρες.
3)      Αλλάζουμε  το  νερό  κάθε  μέρα.
4)      Μετά  τις  βγάζουμε  από  το  νερό  και  τις  τοποθετούμε  σε  μια  λεκάνη  με αλάτι  ημίχοντρο  για  24  ώρες.
5)      Μετά  τις  βάζουμε  σε  ένα  κιούπι  η  ένα  πλαστικό  δοχείο  και  ανά  10  κιλά  ελιές  προσθέτουμε  2  κιλά  ξύδι  και 250 gr.  λάδι.
6)      Εάν  το  ξύδι  με  το  λάδι  δεν  τις  έχουν  σκεπάσει,  προσθέτουμε  και  νερό  μέχρι  να  σκεπαστούν  τελείως  και  τις  αφήνουμε  μόνιμα  μέσα  στο  δοχείο.  Μέρα  με  τη  μέρα  η  διαφορά  στην  γεύση  θα  είναι  αισθητή.
http://www.postokano.gr/pos-ftiaxno-fagosimes-elies

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.