3 κουταλιές ελαιόλαδο
* 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
* 1/2 φλ. αρακάς
* 1 τριμμένο καρότο
* 2 φλ. αλεύρι
* 1 κουτάκι μπύρα η 1 κουταλακι μπεκιν παουτερ
* αλάτι
* πιπέρι
* δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο
2. Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός
3. Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά
4. Ζυμώνετε καλά και πλάθετε μπιφτέκια
5. Με το υπόλοιπο λάδι αλείψτε ένα ταψάκι και ψήστε τα μπιφτέκια στους 180 βαθμούς, να ροδίσουν
πηγη vimaorthodoxias.gr
https://nea-news.gr