Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ματαιώθηκε η τοποθέτηση του ραδιοθόλου στο ραντάρ στον Προφήτη Ηλία της Σαντορίνης

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε καθ' όλη της διάρκεια της ημέρας ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος με Βουλευτές του Νομού Κυκλάδων και φορείς των αρμόδιων υπουργείων, και κατόπιν συνομιλίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας  και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, αποφασίστηκε να λήξει η όποια δράση είχε προγραμματιστεί για την τοποθέτηση ραδιοθόλου στο ραντάρ που βρίσκεται στο βουνό του
Προφήτη Ηλία Σαντορίνης.
Συμφωνήθηκε επιπλέον, σε επικοινωνία που θα γίνει εκ νέου τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου να προγραμματιστεί συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς για να υπάρξει διάλογος για το θέμα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των μοναχών της Ι.Μ. Προφήτου Ηλία
“Σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγο με απόφαση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι ενέργειες αναβάθμισης και εγκατάστασης του ραδιοθόλου.
Οι καρδιακές σας προσευχές, η δυναμική παρουσία όλων όσων μας στήριξαν να βρουν ανάλογη χάρη και έλεος από τον Κύριο μας Ιησού Χριστό…
Η πρόσκληση για την Ιερά Αγρυπνία σήμερα το βράδυ (Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 καί ώρα 20.00-(01.30)  και η Μονή θα σας περιμένει να σας φιλοξενήσει με παροχή μοναστηριακού φαγητού όλο το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι την αγρυπνία, σύμφωνα με το δημοσίευμα "Τα Νέα της Σαντορίνης".
Ελάτε όσοι θέλετε να ευχαριστήσουμε τον Θεό για την θεία αυτή επέμβαση.
Παρακαλούνται όσοι έχουν συμμετάσχει στο μπλόκο με τα οχήματά τους να ελευθερώσουν σιγά σιγά το δρόμο προς το μοναστήρι”. http://www.neasantorinis.gr

  




Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 καί ώρα 20.00-(01.30) θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.




 

 

 

Κλικ εδώ. Aνακοινώσεις της Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία Σαντορίνης για την εγκατάσταση του νέου ραντάρ στο ύψωμα της Μονής 29 - 30.10.2014

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Μαζεύουν υπογραφές για την απομάκρυνση του ραντάρ από την περιοχή του Προφήτη Ηλία της Σαντορίνης Οκτώβριος 2012


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.