Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αυτά είναι τα κολπάκια για να μη μυρίζουν τα παπούτσια σας!

Υπάρχουν πάρα πολλές δυσάρεστες μυρωδιές σε αυτόν τον κόσμο, αλλά
η μυρωδιά από τα παπούτσια είναι από τις πιο χαρακτηριστικές.

Πέρα από ενοχλητικό και ανθυγιεινό, είναι και μια άβολη κατάσταση στην οποία
κανείς δεν θέλει να βρεθεί: να χρειαστεί δηλαδή να βγάλεις τα παπούτσια σου και να βγει μια δυσάρεστη δυσωδία. Παρακάτω είναι 5 απλοί τρόποι για να μην

μυρίζουν τα παπούτσια σας.
Πλύνετε τα παπούτσια σας
Καταρχάς διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή: δεν πλένονται όλα τα παπούτσια στο πλυντήριο. Σε εκείνα που πλένονται πρέπει να αφαιρείτε τα κορδόνια και να τα τοποθετείτε σε μια μαξιλαροθήκη για να πλυθούν. Αφήστε τα να στεγνώσουν σε δροσερό και ξηρό μέρος ή βγάλτε τα έξω. Εκείνα που δεν πλένονται στο πλυντήριο, καθαρίστε τα με ένα πανi βουτηγμένο σε ζεστό νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιήστε ένα αρωματικό υγρό σαπούνι για να φύγουν οι μυρωδιές. Αφαιρέστε τα υπολείμματα του σαπουνιού με ένα καθαρό υγρό πανί και αφήστε τα στην άκρη να στεγνώσουν.

Εφημερίδες
Γεμίστε με τσαλακωμένες εφημερίδες το εσωτερικό των παπουτσιών σας για να απορροφηθούν οι οσμές και η υγρασία. Μην τα φοράτε μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.

Σόδα μαγειρικής
Πασπαλίστε με μαγειρική σόδα τα παπούτσια σας και αφήστε τα για μια μέρα στην άκρη. Η σόδα μαγειρικής θα απορροφήσει τις οσμές. Το πρωί αδειάστε τη σόδα και πετάξτε την στα σκουπίδια. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε φορά που τα φοράτε.

Στην κατάψυξη
Τοποθετήστε τα παπούτσια στον καταψύκτη του ψυγείου σας και αφήστε τα μέσα για μια ή δυο ωρίτσες. Στη συνέχεια βγάλτε τα και αφήστε τα έξω να στεγνώσουν. Μην τα φορέσετε πριν φύγει η υγρασία.

Φλούδες πορτοκαλιού
Τοποθετήστε φλούδες πορτοκαλιού μέσα στα παπούτσια σας και αφήστε τα για μια νύχτα. Αυτό θα διώξει τις οσμές και θα δημιουργήσει νέες, φρέσκες μυρωδιές.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.