Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ανακατέψτε αλάτι και ζάχαρη πριν πάτε για ύπνο και δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

sugar-and-saltΗ κατανάλωση του μείγματος αλάτι και ζάχαρης, σύμφωνα με τον Μάτ Στόουν, ο Αμερικανός επιστήμονας που έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για τη διατροφή και το μεταβολισμό. Συμβάλλουν στην απελευθέρωση από την αϋπνία και τους πονοκεφάλους, ενισχύει το ανοσοποιητικό, την αύξηση του επιπέδου της ενέργειας και το επίπεδο της σεροτονίνης και των ηλεκτρολυτών.
Η ζάχαρη λειτουργεί ως «μπαταρία» για τα κύτταρα, επειδή η γλυκόζη είναι μια αξιόπιστη παροχή
ενέργειας στα μιτοχόνδρια. 
Το νάτριο στο αλάτι επιτρέπει τη σωστή κυτταρική αναπνοή και την παραγωγή ενέργειας. 
Επιπλέον, και τα δύο τα μπαχαρικά αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την καταπολέμηση του στρες που βλάπτει το μεταβολισμό σας.
Συνεπώς, αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που μένουν ξύπνιοι ως αργά και δεν μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να πάτε για ύπνο, ο συνδυασμός αλατιού και ζάχαρης είναι ιδανικός για εσάς.
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και βάλτε τα σε ένα βάζο. 
Πριν πάτε για ύπνο ή το βράδυ, πάρτε ένα μικρό ποσοστό του μείγματος με το δάχτυλό σας και τοποθετήστε το κάτω από τη γλώσσα!
Αφήστε το να διαλυθεί αργά και να ενεργήσει.
 http://www.newsitamea.gr
 Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.