Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Τα μυστικά κόλπα της γιαγιάς για δύσκολους λεκέδες!

Έχετε κουραστεί από τους δύσκολους λεκέδες που μόνο πονοκέφαλο προκαλούν; Μην στεναχωριέστε γιατί η γιαγιά μας η καλή ήξερε τι να κάνει με τους δύσκολους λεκέδες και μας τα μετέφερε κατά γράμμα.
Για λεκέδες από μούχλα
Μουλιάστε τα λευκά (βαμβακερά) σε διάλυμα χλωρίνης για 10 λεπτά. Πλύνετε λευκά ή χρωματιστά στην υψηλότερη επιτρεπτή θερμοκρασία.
Για λεκέδες από σάλτσα ντομάταςΜουλιάστε μέσα σε διάλυμα ζεστού νερού και γλυκερίνης (1:1) για μια ώρα. Μετά πλύνατε κανονικά.

Για λεκέδες από λάδια ή λίπη
Βρέξτε με λίγη βενζίνη και μετά ρίξτε ταλκ. Βουρτσίστε το και πλύνατε κανονικά. Εάν το ύφασμα δεν πλένεται, τότε απλώς βουρτσίστε καλά αφού απορροφηθεί το λάδι από την ταλκ.

Για λεκέδες από κερί
Ξύστε το κερί που έμεινε στην επιφάνεια του υφάσματος. Βάλτε το ύφασμα ανάμεσα σε 2 κομμάτια από χαρτί κουζίνας ή απορροφητική πετσέτα κουζίνας και σιδερώστε μέχρι να λιώσει το κερί και να απορροφηθεί από το χαρτί. Μετά τρίψτε απαλά με πανί ή σφουγγάρι βρεγμένο με βενζίνη και πλύντε κανονικά.

Για λεκέδες από μεικ απ
Βρέξτε το λεκέ με υγρό απορρυπαντικό κι αφήστε να δράσει. Πλύνε κανονικά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και υγρό ντεμακιγιάζ μη-λιπαρό.

Για λεκέδες από κρασί
Ρίξτε αλάτι και αφήστε να μείνει για μισή ωρίτσα. Μετά τρίψτε με σφουγγάρι βουτηγμένο σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό. Ξεπλύνατε με κρύο νερό.
Ομάδα neadiatrofis.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.