Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Μάρκου Ζώρζου με τον Νίκο Μάνεση και Δημήτρη Πράσο, στο «TV ΖΕΥΣ» για τη χλωρίδα της Σαντορίνης!!!

Η χλωρίδα της Σαντορίνης είναι ένας ιδιαίτερος φυτογενής πλούτος αρκετά σημαντικός και ποικίλος όπως αναφέρεται σε διαδοχικές συνεντεύξεις του ο παραγωγός μας, κ. Μάρκος Ζώρζος στο τηλεοπτικό σταθμό των Κυκλάδων «TV ΖΕΥΣ».
Για την προσπάθειά του αυτή, ανάλογο ενδιαφέρον έδειξε και ο καταξιωμένος
δημοσιογράφος της χώρας μας κ. Νίκος Μάνεσης, ο οποίος αρθρογραφεί επί πολλών θεμάτων, ιδίως σε θέματα παραδοσιακών προϊόντων της χώρας μας, κυρίως δε στον οινοπαραγωγικό μας τομέα.
 Πασίγνωστος στο χώρο του κρασιού με διεθνή φήμη, πολυγραφότατος συγγραφέας και οινοκριτικός,
(μεταξύ πολλών άλλων συγγραφέας των βιβλίων «The illustrated Greek Wine Book» και «Greek Wine Guide», μόνιμος συνεργάτης του Wine Report του Tom Stevenson).

Πρωτίστως επισκέφθηκαν τη μονάδα αναπαραγωγής του κ. Μ. Ζώρζου και εντυπωσιάσθηκε από την όλη εικόνα της αναπαραγωγής, ιδίως των αρωματικών φυτών, το κόκκινο πιπέρι και πολλά άλλα είδη.
Μετέπειτα έγινε περεταίρω ουσιαστική συζήτηση για τη φυτογενή κληρονομιά της περιοχής και στο τέλος ανέφερε ότι, υπάρχει σημαντικό πακέτο από τον εναλλακτικό τουρισμό, ο οποίος επιζητά διακαώς την μορφή αυτή αυτού του τουρισμού, και κατά συνέπεια θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να προωθηθεί ανάλογα η εμπειρία αυτή.
Παράλληλα από ανάλογες εμπειρίες τόνισε ότι, οι πιο πάνω ενδιαφερόμενοι επισκέπτες συλλέγουν αναμνηστικά κομμάτια από των χώρο των διακοπών τους και διατηρούν σε γλάστρες, τονίζοντας τον κύκλο τους το τόπο της προέλευσής τους.
Στη συνέχεια όμως μπορείτε να δείτε πιο κάτω τόσο την επίσκεψή του στο χώρο της αναπαραγωγής, όσο και όσα αναφέρθηκαν στη συζήτηση που προέβαλε το τηλεοπτικό κανάλι «TV ΖΕΥΣ»



Κλικ πιο κάτω για να δείτε την παλαιότερη συνέντευξη


Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.