Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Καρδιακό γιλέκο προειδοποιεί για έμφραγμα

… Το γιλέκο Heartscape 3D ECG System είναι μια καινοτόμα συσκευή που ειδοποιεί τους γιατρούς σε περίπτωση εμφράγματος αυτού που το φοράει. Μάλιστα, προσφέρει έγκαιρη διάγνωση που φτάνει και 12 ώρες νωρίτερα από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα.
Το Heartscape 3D ECG System είναι η βελτιωμένη έκδοση ενός συστήματος που δοκιμάστηκε επιτυχώς σε έρευνες του 2010 στις
ΗΠΑ. Το σύστημα χρησιμοποιεί 80 αισθητήρες, οι οποίοι τοποθετούνται στο θώρακα και στην πλάτη του ασθενούς και παρέχουν μια πανοραμική τρισδιάστατη απεικόνιση της καρδιάς.

Έτσι, οι γιατροί μέσα σε μερικά λεπτά μπορούν να δουν αν ο ασθενής έχει υποστεί έμφραγμα και να εντοπίσουν το πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι με το απλό καρδιογράφημα ο ασθενής έπρεπε να περιμένει 12 ώρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις αίματος.
Ο γιατρός του βρετανικού νοσοκομείου, Τζέιμς Ντάνμπαρ, δήλωσε: «Αυτή η νέα συσκευή θα μας βοηθήσει να έχουμε άμεση και σε βάθος τρισδιάστατη άποψη διευκολύνοντάς μας να ερμηνεύσουμε αν ένας ασθενής παθαίνει έμφραγμα και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε νωρίτερα τη θεραπεία, η οποία ελπίζουμε να έχει καλύτερα αποτελέσματα για τον ασθενή».

Τα λάθη....

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος. Τα θέματα ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Επίσης οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Δεν είμαστε οι ειδικοί ώστε να κάνουμε την πιστοποίηση της ορθότητας των σχετικών άρθρων.